algo de nubes
  • Màx: 18.52°
  • Mín: 8.69°
18°

Més per Menorca rebutja les esmenes del Pi, el PP i Ciudadanos a la Llei Agrària

MÉS per Menorca ha anunciat aquest dilluns que votarà en contra de les esmenes a la totalitat presentades pels grups del PI, el PP i Ciudadanos al projecte de la Llei Agrària que es debatran en el Ple del Parlament aquest dimarts.

La formació menorquinista ha considerat que la llei aconsegueix un «equilibri desitjable entre el foment de l'activitat agrària i la preservació dels valors naturals i paisatgístics de les Balears».

«El futur del camp passa per que els pagesos es puguin guanyar la vida fent de pagesos i no fent altres activitats, que sembla que és el que pretenen el Pi, el PP i Ciudadanos» ha declarat el diputat Josep Castells.

MÉS per Menorca va presentar 15 esmenes parcials al projecte de llei, que toquen aspectes diversos com l'elecció democràtica dels representants dels pagesos, la correcta gestió de les aigües i dels residus, l'afectació de l'activitat agrària dels edificis que s'hagin autoritzat per a ús agrari o la presència dels consells insulars en els consells d'administració de les empreses públiques agràries.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.