cielo claro
  • Màx: 17.04°
  • Mín: 10.56°
10°

Groizard pot passar a formar part del Govern espanyol

El director general d'Energia i Canvi Climàtic del Govern, Joan Groizard, està dins del procés de selecció per a director d'Energies Renovables de l'Institut per a la Diversificació i l'Estalvi d'Energia (IDAE), dependent del Ministeri espanyol de Transició Energètica.

Segons ha avançat el programa 'Al dia' d’IB3 Ràdio, Groizard està dins d'aquest procés de selecció, que és públic i obert, i si arribés a ser triat com a candidat passaria a formar part del Govern de Pedro Sánchez. Groidard ha volgut recalcar que està optant a aquest procediment i si resulta escollit haurà de prendre la decisió de si segueix com a director general en el Govern.

Segons ha recalcat, de moment «no hi ha cap novetat» i està treballant com a actual responsable de la Direcció general d'Energia i Canvi Climàtic. «No és que fugi però és una oportunitat a títol personal», ha dit per després recalcar que «no hi ha conflictes ni històries rares».

Format a Cambridge, fou un d’aquests joves «exiliats» a Londres per la falta de feina a l’Estat espanyol, anys més tard, Groizard és el responsable de la lluita contra les emissions de CO2 a les Balears. Després d'haver treballat com a consultor en diferents companyies d'energies renovables al Regne Unit, va integrar les llistes de la coalició ecologista Primavera Europea al Parlament Europeu el 2014 com a membre d’EQUO.

Militant de MÉS per Mallorca a través d’IniciativaVerds i membre de l'actual executiva de MÉS, va ser nomenat el 2015 en el seu actual càrrec en la Conselleria de Terrritori, Transport i Energia.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per inca, fa mes de 5 anys

Seria una gran pèrdua pel govern autonòmic però un gran encert pels governs de l'impost al sol.

Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente