algo de nubes
  • Màx: 27°
  • Mín: 19°
19°

El GOB insisteix: les obres de la Caleta de Portals són il·legals

A principis d’abril i en altres ocasions, el GOB ha presentat denúncies davant Demarcació de Costes per presumptes obres il·legals a la cala de Portals Nous, consistent principalment en la nova execució d’un passeig marítim en domini públic marítim terrestre promogut per l’Ajuntament de Calvià.

Amb posterioritat, a principis de maig es varen paralitzar les obres que s’executaven. Recordem que en virtut de l’article 64.1 de la Llei de Costes no es pot ocupar el DPMT amb obres sense la preceptiva concessió administrativa. Tot i això, les obres es varen reprendre sense cap més explicació per part de Demarcació de Costes ni de l'Ajuntament.

La publicació de l'anunci núm. 6142 aparegut al BOIB núm. 81 del 30 de juny de 2018 referent a 'Informació pública sobre sol·licituds de concessió administrativa de béns de domini públic marítim-terrestre en diversos trams de costa del terme municipal de Calvià (Mallorca).- Fase I', entre les quals hi ha la sol·licitud amb expedient CNC02/18/07/0052, formulada per l’Ajuntament de Calvià per a Obres Plaça Espanya, deixa en evidència que les obres ja realitzades, «s'han fet sense el corresponent títol administratiu que precisament se sol·licita ara». El termini per a presentar-hi al·legacions acaba el 27 de juliol.

Des del GOB, per tant, insisteixen que les obres fetes són «il·legals» i per aquest motiu tornen ha sol·licitar que es paralitzin les obres de construcció d’un nou passeig marítim en la platja de Portals Nous, s’ordeni la retirada de l’ocupació il·legal i la restitució dels terrenys a la situació anterior.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.