algo de nubes
  • Màx: 28°
  • Mín: 22°
28°

Constituïda la Mesa Permanent de la Serra de Tramuntana

La Mesa Permanent de la Serra de Tramuntana s’ha reunit aquest dimarts a Raixa per tal de constituir-se i posar les bases del funcionament del Consell de Participació.

La consellera de Territori i Infraestructures i vicepresidenta del Consorci Serra de Tramuntana, Mercedes Garrido, ha presidit la trobada que ha comptat amb els representants més destacats dels sectors social, acadèmic, cultural, professional i econòmic de la Serra de Tramuntana, declarada Patrimoni Mundial per la UNESCO el 2011.

Mercedes Garrido ha animat els membres de la Mesa a «fer feina i a ser productius pel bé de la serra de Tramuntana. Hem de ser un element coordinador i de fer propostes a la resta d'administracions».

La Mesa Permanent es crea en compliment dels estatuts del Consorci i com a demanda del Consell de Participació de la Serra, que es va acordar impulsar en la passada reunió en aquesta mateixa possessió el passat 7 de juny i que va comptar amb més de 40 participants d’entre tots els sectors vinculats a la serra de Tramuntana. Així mateix, la junta rectora del Consorci va acordar en la darrera reunió el 25 de juny la creació de la Mesa Permanent, en l’afany de les administracions de posar les bases per a la futura governança de la Serra.

Els representants dels diferents sectors, juntament amb entitats sense ànim de lucre, que formen la Mesa Permanent, tendran la funció d'assistir i assessorar el Consorci Serra de Tramuntana en tots aquells aspectes que han fet la Serra mereixedora de la declaració per la UNESCO. Un òrgan consultiu i decisori on els principals implicats a la Serra tendran espai on posar en comú les seves inquietuds i idees.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.