cielo claro
  • Màx: 28°
  • Mín: 20°
20°

Acció de denúncia dels efectes negatius del turisme a l'aeroport de Palma

Aquest dissabte matí, un grup de persones han fet una acció per denunciar els efectes negatius del turisme a Mallorca. L'acció s'ha fet a l'aeroport de Palma. L'acció ha estat pacífica. S'ha desplegat una pancarta amb el lema 'Tourism kills Mallorca' i altra gent duia pancartes indivisuals amb lemes com 'Turisme de masses=precarietat laboral' '100.000 persones/dia és insostenible'.

Durant l'acció, membres de la policia espanyola han demanat la identificació a alguns dels particiapnts i han insultat alguna de les persones que hi participava.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Cal invertir en turisme de quanlitat, no pas de qu, fa mes de 5 anys

Cal invertir en turisme de quanlitat, no pas de quantitat! Aquest de la pancarta, déu de viure malgrat la turistificació que estem patint els que vivim (cada pic més malament) un model turístic de masses que només beneficia a quatre empresaris en connivència amb quatre polítics comprats per fer l'ull gros a corruptlel·les que permeten als hotelers i empresaris d'hoteleria i restauració a transgredir sistemàticament les ordenances. Tot seria més fàcil si a tothom se l'apliquès de la mateixa manera sa llei. Basta ja de transgresions. A tall d'exemple: turistes o colles de turistes gats a l'aeroport: expulsió immediata "en calent", amb opertura d'expedient per no permetre tornar en uns anys. Aquest turistes només beneficien als qui venen begudes alcohòliques i els hotels del "tot inclòs". Quin fàstic! Que no ens vendin que tots vivim del turisme així en general. Com sempre les veritats a mitges són les pitjors mentides!

Valoració:3menosmas
Per el poble mana, fa mes de 5 anys

Que quedi clar que donc suport als manifestants, peró aquest missatge crec que está mal escrit (és una opinió) pens que hauría de dir que -el turisme en massa i sobre-saturat mata Mallorca-, volguem o nó, és casi lo ùnic que tenim. El missage hauría de fer entendre als turistes que le massa també els perjudica, a les platjes, carreteres etc. per poder gaudir en calitat de les Balears.perque no tots els que arriben van a Magalluf.

Valoració:2menosmas
Per Anàlisi, fa mes de 5 anys

Guiem: No viuen del turisme. Els hotelers se´n queden una meitat i l´altra cap a la Península s´ha dit!
Només ens queda la porqueria per netejar.

Valoració:3menosmas
Per Jaume, fa mes de 5 anys

Aquests de sa pancarta viurien millor, ells i molts més, si hi hagués un govern veritablement progressista que fes una política turística, territorial i social diferent.

Valoració:7menosmas
Per Guiem, fa mes de 5 anys

I aquests de sa pancarte de que viuen?

Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente