algo de nubes
  • Màx: 18.45°
  • Mín: 13.93°
18°

El Parc Natural de s'Albufera reconeix els 30 anys de feina de 4.000 voluntaris

El Parc Natural de s'Albufera reconeix els 30 anys de feina de més de 4.000 voluntaris. | CAIB

El Parc Natural de l'Albufera ha volgut agrair aquest dissabte els 30 anys de voluntariat al parc amb una celebració amb les 21 entitats més representatives dels més de 4.000 voluntaris que han fet tasques per a la conservació, la restauració, el coneixement i la divulgació dels valors naturals i culturals d'aquest espai natural durant aquestes tres dècades.

En la presentació de l'acte el conseller de Medi Ambient, Agricultura i Pesca, Vicenç Vidal ha volgut agrair a tots els voluntaris que «hagin entregat una part d'allò que tenim més valuós, el nostre temps, per a fer que s'Albufera sigui diferent».

Segons la conselleria, gràcies a tots els voluntaris «s'han assolit els objectius del Pla d'Acció de Voluntariat de s'Albufera com escurar síquies, construir illetes per a la nidificació, fer seguiment d'espècies, restaurar la vegetació de les dunes, i de moltes altres contribucions a la conservació del Parc».

«Així mateix, el voluntariat científic ha permès que més de 1.900 científics i voluntaris aprofundissin en el coneixement de l'ecologia de la zona humida i del sistema platja-duna, fonamental a l'hora de gestionar els hàbitats i les espècies que conformen s'Albufera», han explicat.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.