nubes dispersas
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
17°

Carrefour promociona el lema 'A por ellos!' per animar la selecció espanyola

La cadena de supermercats francesa, Carrefour, ha posat a la venda un pack amb productes espanyols i que ha decidit anomenar 'A por ellos!'. Cal recordar que aquest lema és el que es va utilitzar (i s'utilitza encara) arreu de l'Estat espanyol per animar els policies espanyols que anaven a Catalunya per impedir que se celebrés el referèndum de l'1 d'octubre.

Carrefour ha creat aquests packs per donar suport a la selecció espanyola per al mundial de futbol de Rússia, tal com ha apuntat el portal El Nacional, entre d'altres. Així, sota els lemes 'A por ellos!' i 'Vive tu pasión', Carrefour ha posat a la venda un primer pack a 49 euros que inclou un pernill, un xoriç o una bandera d'Espanya, mentre que l'altre, de 25 euros, conté làmines d'espatlla ibèrica, a més d'una gorra i pintures per animar la selecció espanyola.

Immediatament, a través de les xarxes han suscitat diverses reaccions. Des de rebuig fins a boicot a la cadena francesa per el seu ús del 'A por ellos!'.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Què més volem?, fa mes de 5 anys

Beníssim! Aixì tothom a l´estranger veurà com són de pacífics els espanyols!

Valoració:0menosmas
Per pep gonella, fa mes de 5 anys

No veig a hon hi a un problema, me pareix molt be i no va en contra de cap català.

Valoració:-6menosmas
Per M, fa mes de 5 anys

És que el "A por.ellos" era el lema de la selecció espanyola de futbol. Que uns violents empràssin aquest lema per animar als guàrdies civils a atonyinar catalans, és una altra cosa.
De totes maneres, Carrefour podria anar una mica alerta, perque aquest fet ha embrutat el lema i ara fa molt mal efecte a la gent, sobre tot als ciutadans de Catalunya víctimes de la violencia policial

Valoració:16menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente