algo de nubes
  • Màx: 17.08°
  • Mín: 7.61°
16°

Un jove mallorquí crea una pinça per fer fotos en el microscopi amb el mòbil

Un estudiant del grau en Enginyeria Biomèdica de la Universitat de Vic - Universitat Central de Catalunya (UVic-UCC), Ramon Angosto, ha creat una pinça que permet col·locar el telèfon mòbil en el microscopi i aconseguir l'estabilitat necessària per fer fotografies de qualitat. Així mateix, aquest dispositiu facilita la presa d'imatges en el microscopi sense necessitat d'una càmera especial i permet estalviar temps, ja que les fotos es poden passar del microscopi a l'ordinador de forma immediata.

L'estudiant de Mallorca, actualment estudiant de tercer curs del grau, va idear el dispositiu en detectar la necessitat a través del treball del seu pare, que és veterinari. De forma autodidacta va fer el disseny i el va produir amb una impressora 3D.

L'estiu passat va començar a comercialitzar la pinça a través de l'empresa familiar 3destrechos, sobretot en el sector veterinari, encara que també té aplicació en altres àmbits, com l'ornitologia o biociències.

Durant l’inici del seu projecte, Angosto ha rebut assessorament de la Unitat emprenedora de la UVic, que l’ha informat de possibles línies de finançament i l’ha orientat per contactar amb 'business angels'.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per M, fa mes de 6 anys

Enhorabona! Una eina que facilitara un poc més la investigaciò.

Valoració:4menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente