nubes dispersas
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
17°

Andreu Manresa considera que Valtonyc és un «delinqüent»

El director general d'IB3 Andreu Manresa, ha negat aquest dijous en comissió parlamentària que l'ens públic hagi duit a terme un tractament parcial o sectari de la condemna de tres anys i mig de presó al raper mallorquí Josep Valtonyc, i ha assegurat que «si no es pogués entrevistar a delinqüents, no hi hauria periodisme».

Manresa ha lloat la cobertura informativa realitzada sobre el cas i ha explicat que la sentència es va analitzar «dues vegades, de dalt a baix» per un professor de dret penal i una diputada del PP, que és advocada, amb qui va interposar la demanda i amb altres persones. «No vénc a defensar Valtonyc, que no ho faré, però el periodisme ha d'explicar les coses», ha manifestat.

El cap de l'ens públic ha contestat així a la pregunta de la diputada del PP, Antonia Perelló, que ha carregat contra IB3 qüestionat «l'ús de doblers públics per promocionar a persones al marge de la legalitat». Perelló ha criticat també la cobertura de la gala de l'OCB, en la qual va participar l'expresidenta del Parlament, Carme Forcadell. I, finalment, ha censurat que el «tractament d'IB3 del referèndum va ser una presa de partit» de la ràdio televisió pública.

A això, Manresa ha dit que ell és «garantia de professionalitat» i que no està a les ordres de ningú ni per complaure i que com a director general no té opinió política però que els fets socials s'han de presentar i que ell no està per fer de censor ni vetar.


Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Aturmeda, fa mes de 6 anys

Un titular amb molt mala llet!!!

Valoració:1menosmas
Per ¿?, fa mes de 6 anys

@Parlem clar.

Si yo hago una canción diciendo que las mujeres deben estar en la cocina, o que a los menores se les debe someter a abusos sexuales, en aras a la libertad de expresión y mi "vena artística íntima", te parecería bien?.

Un delito no es lo que te parece a ti que debe serlo.

Aquí no se trata sólo de ofensas a la corona que a mí, por ejemplo, me sobra.
Aquí se trata de enaltecer el terrorismo que causa miles de muertos cada año. Y regocijarse. Y reiterar. Y comunicarlo con música dirigida a mentes jóvenes.

Sé que no lo entenderás. Y como tú quizá un 2 o 3 % de la población mundial, pero a mi no me gusta esperar en un semáforo en rojo y entiendo que debo hacerlo.

Si no te gustan las normas, tírate al monte.

Valoració:1menosmas
Per susana, fa mes de 6 anys

Si un cantant és deliqüent qui són després els oligarques que tenen en mans els mitjans de comunicació i manipulen, els politics que roben i aproben la mentida? Obriu els ulls i l'oïda a la realitat.

Valoració:-1menosmas
Per Parlem clar, fa mes de 6 anys

Delinquent és un que comet delictes, com per exemple, els que roben doblers públics, o els polítics i juristes que prevariquen.
Valtonyc és un cantant que conta aquests abusos, utilitzant hipèrboles a l'hora de condemnar moralment els fets. Per aquest motiu, per ser incòmodo, en virtut d'una llei medieval que el Trubunal Europeu de Drets Humans, considera que no hauria d'existir, però que el Club del 155 s'encabota en mantenir viu, l'han sentenciat a presó.

Valoració:4menosmas
Per ¿?, fa mes de 6 anys

Delincuente: el que comete un delito.
Delito: quebrantamiento de la ley.

Dónde está la noticia?

Valoració:-1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente