cielo claro
  • Màx: 21.7°
  • Mín: 13.08°
21°

La família del pilot difunt Lluís Salom cedeix el seu material esportiu al Govern

Els pares del pilot Lluís Salom i la Conselleria de Cultura, Participació i Esports han signat aquest dimecres l'acord de cessió permanent del material esportiu del jove, un total de 72 peces que han estat exposades des del passat mes de juny al Centre d'Interpretació de l'Esport de les Illes.

Després de la signatura d'aquest acord, aquest material continuarà exposat permanentment perquè sigui objecte de visites guiades per a escoles i altres col·lectius, segons ha informat la Conselleria. Des del Govern han destacat que fins a la signatura de l'acord l'exposició ha estat visitada per més de 500 escolars.

El material esportiu cedit a la Fundació per part de María Antonia Horrach i José Luis Salom ha estat amb les finalitats documentals i expositives que es considerin oportunes, sempre que restin incloses en el seu àmbit competencial.

En l'acte, a més de la consellera Fanny Tur i dels pares del pilot difunt, també han assistit el director general d'Esports i Joventut, Carles Gonyalons, el president de la Federació Balear de Motociclisme, Pedro Mas, i el gerent de la Fundació per a l'Esport Balear, Josep Abrines.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.