algo de nubes
  • Màx: 28°
  • Mín: 20°
26°

La ciutadania podrà proposar els candidats de les Medalles d'Honor i Gratitud del Consell

El vicepresident segon i conseller de Participació Ciutadana i Presidència, Jesús Jurado i el director insular de Presidència i Relacions Institucionals, Marc A. Herrera, han presentat la consulta ciutadana que es durà a terme des del Consell per poder designar als candidats a les Medalles d'Honor i Gratitud de l'Illa de Mallorca.

El procés per a l'adjudicació dels premis i distincions d'aquest any inclou una novetat. A banda de les propostes fetes per parts dels grups polítics, en aquesta edició la ciutadania podrà proposar candidatures a través d’un formulari. La consulta es farà de manera virtual a través de la web www.participaciociutadanamallorca.cat i estarà oberta des del 16 de febrer fins al 28 de febrer.

Els criteris de participació seran els següents:
- Pot participar qualsevol persona, grup organitzat o entitat local. Les persones no tendran restricció per edat.
- Tothom podrà participar tantes vegades com ho desitgi.
- Les argumentacions seran sempre positives i a favor de la persona o entitat candidata. No es recollirà cap argumentació negativa, desacreditaria o que no faci valer la distinció.

Una vegada hagi acabat el termini per proposar els candidats, es disposaran els resultats del procés de participació ciutadana a la pàgina web. De la mateixa manera, també s'informarà de les candidatures preseleccionades de la Comissió informativa i de les distincions atorgades pel Ple.

Finalment i continuant el procés habitual, les candidatures definitives s'hauran d'aprovar al Ple del Consell de Mallorca.
L'acte de lliurament de les Medalles se celebrarà el 24 d'abril. Aquests guardons volen reconèixer la tasca que persones i entitats que fan o han fet en benefici de l'illa de Mallorca i dels seus ciutadans i ciutadanes.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.