algo de nubes
  • Màx: 30°
  • Mín: 21°
30°

Directora i empleada del banc de Santander maltracten i insulten una clienta per parlar català

Nou cas de maltractament per raó de llengua a Mallorca. En aquest cas es va produir a l'oficina número 5755 del Banc de Santander, situada al carrer General Riera de Palma.

El passat dimarts, 30 de gener a les 8.30, M.I.C., clienta del banc, va telefonar a l'oficina amb la intenció de demanar si ja podien disposar d'uns doblers corresponents a la venda d'uns valors. L'empleada que li va agafar el telèfon, en escoltar-la, li respongué: «¡En castellano!». Aleshores, la clienta li va demanar educadament, si a l'oficina hi havia algú que la pogués atendre en català, l'empleada sense voler atendre a més raons ni explicacions, li va penjar el telèfon.

M.I.C. va tornar a telefonar «per verificar que la reacció de l'empleada no havia estat fruit d'un malentès». La clienta tornà a formular la qüestió, i l'empleada, en reconèixer la seva veu, va contestar amb diversos insults i l'acusà de «mala persona». Quan la clienta demanà a l'empleada del banc de Santander que s'identificàs, aquest s'hi negà rotundament i «sense atendre a més raons, tornà a penjar el telèfon».

Al cap de mitja hora, M.I.C. es presentà a l'oficina amb la intenció d'informar la directora sobre el succés i exigir que l'empleada es disculpàs. La directora de l'oficina, en una conversa que es desenvolupà amb diversos testimonis, no volgué acceptar la denúncia de la clienta i donà suport a l'empleada, que una vegada més, es negà a disculpar-se.

M.I.C., clienta des de fa molts anys de l'entitat bancària, ha presentat una reclamació pel maltractament patit.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 3
Siguiente
Per Emigrante, fa mes de 6 anys

@Josep Miquel:

cuéntanos cuando puedas, como te ha ido en tu gestión de hace tres días.
Nos dijiste que ibas a informar " ... a un dels alts càrrecs del banc que es company de professió i a mes amic"
Sería bueno que nos contaras como va eso.
Un saludo.

El emigrante

Valoració:0menosmas
Per LLUIS, fa mes de 6 anys

una empresa privada no té el perquè parlar català, però sí entendre´l.

Valoració:0menosmas
Per Tomeu, fa mes de 6 anys

BSCH,Entitat privada, Cap obligació de xerrar es MALLORQUI (Perque si aixó va pasar a Palma, aquesta dona devia xerrar en MALLORQUI). Tot aixó CATALANISTA que tenim a Balears, son autentics TALIBANS, si no vas a ses seves ja has begut oli. Despues s´ananirá a sa perruqueria, i agafará per lletgir es primes Pronto que i trobi. Millor no fer ni puta cas a aquestes noticies, (Bajenades).

Valoració:-10menosmas
Per manoletin, fa mes de 6 anys

Seguro que detrás de esta "noticia" hay un "gran trabajo periodístico" y seguro que luego, cuando se conozca la realidad tampoco se publicará, como siempre...

Valoració:-11menosmas
Per bernadet, fa mes de 6 anys

I com sempre sol passar, la versió de l'altra part l'haurem de saber per altres mitjans, mai a través de DB, i no tendrà res a veure amb el que diu la senyora MIC, un ésser anònim com quasi tots els que denuncien fets d'aquests.

Valoració:-12menosmas
Per t, fa mes de 6 anys

el santander,pecador persistent,FORA.

Valoració:13menosmas
Per Jokin, fa mes de 6 anys

Els llars anys que en governat el Pp tant a les illes com al pais valencià, es van dedicar a carregarse la llengua valenciana i la balear -germanes del català-
Dubto que el pais valencia i balear siguin capaços de recuperarles. Ojala, !!

Valoració:9menosmas
Per supos, fa mes de 6 anys

¿Por qué los que escribimos es castellano, porqué nos pete, somos tratados automáticamente de fachas?

¿Por que este digital admite publicidad en castellano?

¿Por que hay cinco o seis periódicos editados en Barcelona que se escriben totalmente en castellano?. No es necesario dar nombres.

¿Por qué este digital tiene un opción para poderse leer en castellano y no en inglés o chino mandarín?. Por ejemplo.

¿Por qué los propietarios de este digital, familia Serra, tienen otro periódico, este en papel, que jamás se ha editado en catalán y vamos por 125 años?

¿Por que etc. etc.......?

He de suponer que este comentario, que no ataca a nadie será publicado.

Valoració:-23menosmas
Per Fantàstic!, fa mes de 6 anys

El Santander haurà de fer equilibris...!

Valoració:10menosmas
Per LLUIS, fa mes de 6 anys

Us recomano CAIXA COLONYA, l´únic banc mallorqui, fet per a nosaltres......es poden emprar tots els caixers de sa nostra i de la xarxa 6000 sense comisions. ÀNIM I A CANVIAR¡¡¡¡¡

Valoració:68menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 3
Siguiente