algo de nubes
  • Màx: 18.04°
  • Mín: 14.72°
16°

Rotger: «Als nostres centres escolars no hi ha adoctrinament, en el franquisme sí que n'hi havia»

Aquests dies el Parlament viu les compareixences d'experts en Educació davant la comissió parlamentària que analitza les possibilitats de pactar un model i establir les bases de la futura llei autonòmica d'Educació. Un dels compareixents de la sessió d'aquest dimecres va ser l'exconseller Bartomeu Rotger.

Rotger, que va ser conseller amb UM i després amb el PP (va continuar en el Govern quan Cañellas va trencar amb UM), va dir en resposta a una pregunta de la conservadora Núria Riera que «als nostres centres escolars no hi ha adoctrinament», i va afegir que : «Ara, no n'hi ha, però abans sí». Després de la compareixença, va precisar al diari Ultima Hora que quan parlava «d'abans» es referia a l'escola durant l'època franquista.

L'exconseller, que va dir ser més optimista que fa un any, va explicar que l'educació ha d'estar millor finançada i va considerar «imprescindible» que «tots els partits facin pinya reclamant-la». Va dir que a Castella i Lleó, Navarra o el País Basc es donen millors resultats a les escoles perquè allà el finançament és millor que a les Illes.

Sobre l'abandonament escolar, va indicar que pels qui deixen l'escola per treballar només veu una solució, «la formació dual», és a dir formar-se en les empreses.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per manoletin, fa mes de 6 anys

Palabra del señor Rotger!

Valoració:0menosmas
Per Au!, fa mes de 6 anys

Si ho diu el senyor Rotger, que no té res de nacionalista ni de comunista o de podemita, vol dir que NO HI HA ADOCTRINAMENT. Por molt que cridin i per moltes potadetes que peguin els de Ciudadanos i el Círculo Balear, per parlar malament del Pacte i sobre tot, dels docents funcionaris.

Valoració:11menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente