nubes dispersas
  • Màx: 17.24°
  • Mín: 12.25°
13°

Armengol apel·la al diàleg: «És l'única manera de solucionar els conflictes»

La presidenta del Govern, Francina Armengol, ha tornat a apel·lar aquest divendres al diàleg com a «única forma d'arreglar els conflictes». «Amb el que passa a Espanya, i amb el que va passar aquest passat dijous, i en el dia a dia, està molt clar que el diàleg és l'única forma d'arreglar els conflictes i els problemes de la ciutadania», ha dit la presidenta durant la celebració de la tradicional copa de Nadal del Govern.

Per la seva banda, la consellera de Presidència i portaveu del Govern, Pilar Costa, ha destacat «l'altíssima» participació registrada durant les eleccions catalanes i ha instat als partits a dialogar «ara més que mai». Costa ha assegurat que «tots estan legitimats i obligats a dialogar», ja que «la ciutadania ho està demanant» per «acabar amb aquesta confrontació permanent».

«Els ciutadans de Catalunya han volgut parlar i la millor manera de fer-ho és a través del vot», ha manifestat la portaveu.


Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Baratar pets amb merda, fa mes de 6 anys

I na Busquets darrera fent-li capades!
MES genuflexió impossible!

Valoració:1menosmas
Per No enganen a ningú, fa mes de 6 anys

El que no vol dialogar és el govern d'Espanya. I el teu partit li fa costat, a aquest govern dictatorial i cruel.

Valoració:4menosmas
Per Fluixeta, fa mes de 6 anys

Francina 155, amigueta d'Iceta per conveniència.

Valoració:3menosmas
Per Margalida, fa mes de 6 anys

Això de cridar al diàleg sempre fa quedar bé. Rajoy ja ha dit que no hi ha res a negociar. Negueruela ha dit que amb els resultats d'ahir, Rajoy està acabst i Francina diu que cal dialogar. Molt bé, tot fa pensar idò que ben aviat el PSOE farà la moció de censura a Rajoy. Està ben clar, o no?

Valoració:3menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente