algo de nubes
  • Màx: 16.96°
  • Mín: 11.11°
13°

«Ja sabem a qui beneficia que només es parli de Catalunya: al PP i la seva corrupció»

En declaracions posteriors a la Junta de Portaveus en el Parlament, el portaveu de MÉS per Mallorca, David Abril, ha valorat que Jaume Matas «hagi reconegut que és un delinqüent», encara que sigui per arribar a un pacte amb la Fiscalia perquè li rebaixin la pena per no anar a presó.

Per a Abril, és molt greu que, qui fou el President de les Balears hagi reconegut el seu delicte, i ha manifestat la seva preocupació perquè «s’imaginin, si un president, que no gestiona directament, reconeix aquests fets, com era i com funcionava tota l’estructura per davall d’ell, en l’àmbit polític i administratiu, que eren els còmplices necessaris dels seus delictes».

Abril ha recordat que aquest reconeixement de culpabilitat es produeix el mateix dia que al Congrés dels Diputats el policia responsable de la UDEF assenyala la trama Gürtel com «corrupció en estat pur», i s’acrediti el cobrament de sobre-sous per part de Rajoy, Arenas, Trillo i altres destacats dirigents del PP durant anys, «i aquí ningú no demani perdó a la ciutadania, ni assumeixi cap tipus de responsabilitat política».

«Ja sabem a qui beneficia que polítics i mitjans de comunicació parlin només de Catalunya: al PP i la seva corrupció», ha assenyalat el diputat ecosobiranista, qui ha destacat que «justament ahir el CIS ho certificava, perquè Catalunya ha passat per davant en preocupació a la corrupció, a pesar de tot això».

«Hauria de ser una vergonya per a tota persona demòcrata que un president del govern espanyol com Mariano Rajoy no sols no dimiteixi davant unes evidències tan clares i tan greus, sinó que es converteixi en el presumpte defensor de la legalitat», ha conclòs Abril.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Sampol, fa mes de 6 anys

Au David, fes un favor al sobiranisme mallorquí i DIMITEIX IMMEDIATAMENT que a part de ser un inútil, només embulles i conspires contra els sobiranistes.

Valoració:0menosmas
Per manoletin, fa mes de 6 anys

Claaaaaro, porque a los impolutos y ejemplares políticos de Cataluña (absolutamente libres de corrupción) no les viene bien este circo... enga ya! 3% es la clave y casualmente es a nivel nacional, otra costumbre bastante española.

Valoració:1menosmas
Per Biel Vaquer, fa mes de 6 anys

Això crec que ja ho sabem tots David, encara que fas bé en recordar-ho. Però pens que a Més per Mallorca, l'interessa què es parli molt poc de Catalunya per no fer-la empagaïr. Tenir pactes amb els complices dels que fan presos polítics no és bo d'empassar.

Valoració:6menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente