cielo claro
  • Màx: 22.63°
  • Mín: 13.08°
22°

L'Aeroport de Menorca tanca part de les instal·lacions per temporada d’hivern

L'Aeroport de Menorca ha tancat part de les seves instal·lacions després del començament de la temporada d'hivern. La finalitat és adequar la capacitat de l'edifici al trànsit real de passatgers.

En concret, les zones que tancaran durant la temporada baixa són: 22 dels 42 mostradors de facturació de la zona sud, així com tres de les sis cintes existents a la zona de recollida d'equipatges. Així mateix, a la planta de sortides seguiran funcionant nou de les portes d’embarcament de les 16 que hi ha en total. El tancament d'aquestes zones es mantendrà fins a finals de març, moment en el qual finalitza la temporada d'hivern. Aena ha indicat que aquesta acció suposarà un estalvi en climatització i il·luminació per a l'aeròdrom 

En aquesta línia, l'ens gestor de l'aeroport ha explicat que, en ser Menorca una destinació turística, existeix una «important variació» en el trànsit de passatgers entre la temporada d'estiu, època en la qual opera gairebé el 80 per cent de vols de tot l'any, i la d'hivern.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.