nubes dispersas
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
18°

Quin és el cartell guanyador de la Cavalcada dels Reis de 2018?

Un disseny de Liliana Boffi, que es titula ‘Els meus Reis estimats’, ha estat escollit com el cartell per a la pròxima Cavalcada dels Reis Mags 2018. La decisió l’ha presa un jurat, designat pel batle de Palma, integrat per representants dels àmbits dels disseny, l’art i la cultura.

El cartell guanyador representa els Reis Mags com a figures infantils. El jurat l’ha seleccionat perquè visualitza la nostàlgia dels adults a l’hora de recordar aquesta data i, també, per la seva empatia amb els més petits que esperen amb il·lusió l’arribada dels Reis d’Orient. L’elecció del cartell ha estat molt renyida, ja que només un vot l’ha separat del finalista, el dibuix ‘Geometria real’, d’Antònia Muntaner.

Enguany s’han presentat més de 70 cartells. El disseny guanyador està premiat amb 600 euros, una dotació 100 euros superior a la del concurs de l’any passat. L’objectiu d’aquesta iniciativa, impulsada per la Regidoria de Participació Ciutadana, és potenciar la creació artística i donar difusió a la Cavalcada dels Reis Mags.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.