algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
15°

Finalitza la renovació dels senyals dels passos de nivell de la xarxa ferroviària

SFM ha finalitzat les obres de millora del sistema de senyalització de tots els passos a nivell. | Arxiu

Serveis Ferroviaris de Mallorca (SFM) ha finalitzat les obres de millora del sistema de senyalització de tots els passos a nivell de les línies ferroviàries de Mallorca, una actuació que ha suposat una inversió de 262.526 euros.

La Conselleria de Territori, Energia i Mobilidad ha explicat aquest divendres que s'ha dut a terme una intervenció sobre els capçals de les 63 senyals existents en 18 passos a nivell, instal·lant llums de passos a nivell amb tecnologia LED.

Avanç important

Aquest sistema suposa «un important avanç» en la seguretat de la circulació ferroviària i una millora de la visibilitat per als maquinistes. Així mateix, l'ús de tecnologia LED presenta avantatges com un «important estalvi energètic», així com un augment de la durabilitat dels senyals, a més de permetre un estalvi en les tasques de manteniment.

Paral·lelament, s'ha aprofitat per dotar d'una «major i millor» visibilitat al pas a nivell situat en el Camí dels Moliners, en el terme municipal de Santa Maria del Camí. Finalment, aquestes actuacions tenen com a objectiu millorar la seguretat del transport ferroviari, incloent les últimes tecnologies en senyalització.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.