algo de nubes
  • Màx: 20.27°
  • Mín: 13.74°
15°

Estudiants i professors d'FP gaudiran de 131 beques d’Erasmus +

Imatge d'estància a Europa | @CAIB

La Conselleria d’Educació i Universitat ha estat seleccionada en el projecte EuroFP Balears III en la darrera convocatòria del programa Erasmus + 2017. Això suposa 228.982 euros de fons europeus que permetran oferir 131 beques de mobilitat Erasmus + a estudiants i professors de cicles formatius de grau mitjà de 37 centres educatius de les Illes Balears durant el curs 2017-2018 i principi del 2018-2019.

Aquesta iniciativa europea per a formació professional té una doble finalitat. Per una banda, ofereix als estudiants un període de pràctiques a l’estranger i, per altra banda, potencia la formació del professorat amb visites d’estudi, pràctiques i períodes de docència a centres de formació professional i empreses estrangers. A més, totes aquestes beques de mobilitat no suposen cap tipus de despesa per a la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, perquè el programa Erasmus + està cofinançat per la Unió Europea.

Distribució de les beques

Les 131 beques es distribueixen entre estudiants, professors i professors acompanyants de cicles formatius de grau mitjà de 37 centres de les Illes Balears:

  • 74 beques per a estudiants de cicles formatius de grau mitjà, de 37 dies de durada, perquè puguin fer 5 setmanes del mòdul Formació en centres de treball a empreses europees.
  • 42 beques per a professors de cicles formatius de grau mitjà, de 5 dies de durada, perquè puguin dur a terme visites d’estudi a centres de formació professional europeus.
  • 15 beques per a professors acompanyants, perquè puguin acompanyar els estudiants durant la primera setmana i fer-ne el seguiment durant les pràctiques.

Els centres que participen en el projecte:

  • Mallorca:CC Aula Balear (Palma), CC CIDE (Palma), CC Es Liceu (Pont d’Inca), CC Sant Josep Obrer I (Palma), CEPA Francesc de Borja Moll (Inca), CIFP Joan Taix (sa Pobla), CIFP Son Llebre (Marratxí), IES Alcúdia, IES Bendinat (Calvià),     IES Berenguer d’Anoia (Inca), IES Calvià, IES Felanitx, IES Guillem Sagrera (Palma), IES Josep Maria Llompart (Palma), IES Josep Sureda i Blanes (Palma), IES Marratxí, IES Mossèn Alcover (Manacor), IES Porto Cristo (Manacor), IES Puig de sa Font (Son Servera), IES Ramon Llull (Palma), IES Santa Margalida, IES Ses Estacions (Palma), IES Sineu, IES Son Pacs (Palma).
  • Menorca: Escola d’Art de Menorca (Maó), IES Biel Martí (Ferreries), IES Josep Maria Quadrado (Ciutadella), IES Maria Àngels Cardona (Ciutadella), IES Pasqual Calbó i Caldés (Maó).      
  • Eivissa: CIFP Can Marines (Santa Eulària del Riu), IES Isidor Macabich (Eivissa), IES Quartó de Portmany (Sant Antoni de Portmany), IES Sa Blanca Dona (Eivissa), IES Sa Colomina (Eivissa), IES Sa Serra (Sant Antoni de Portmany), IES Xarc (Santa Eulària del Riu).
  • Formentera: IES Marc Ferrer (Sant Francesc de Formentera). 

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.