cielo claro
  • Màx: 19.5°
  • Mín: 8.06°

Fins a 6.000 € de multa per fer una 'Boat Party' en el Parc Natural de Ses Salines

L'empresa Circum Navegacions Hispània, SL i el patró de l'embarcació 'Cala Millor' han estat sancionats amb 6.001 euros, que hauran d'abonar de manera solidària, per haver duit a terme una festa en el vaixell sense autorització administrativa, amb música, punxa-discs i animació enfront de la platja d'Illetes de Formentera, dins del Parc Natural de Ses Salines.

Segons el Govern, és el resultat de l'expedient sancionador que la direcció general d'Espais Naturals i Biodiversitat de la Conselleria de Medi ambient, Agricultura i Pesca va iniciar arran d'una denúncia dels agents de la Guàrdia Civil. La infracció està tipificada com a greu en la Llei per a la conservació dels espais de rellevància ambiental (LECO). A més, el pla de Gestió de Xarxa Natura 2000 de Ses Salines d'Eivissa i Formentera i el Pla Rector d'Ús i Gestió del Parc prohibeixen les festes multitudinàries organitzades en embarcacions turístiques.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Delinquir és massa barato:, fa mes de 6 anys

Delinquir és massa barato: pagues una quota de 6000€ i pots organitzar i guanyar doblers amb una festa a on te surti de sa punta de -- ----! Un impost més (aquesta multa) com habitualment fa servir el govern actual que patim pro PPsoe de guanyar afavorint empresaris corruptes fent que impossen multes que només són l'impost per beneficiar-se'n. A altre àmbit pasa a innumerables locals d'oci a barris com Sa Llotja, que malgrat denunciats per no tenir llicència o per iregularitats amb la instal·lació d'infraestructures com xemeneies il·legals, l'ajuntament de Palma y la policia local fan l'ull gros convertint territoris com polígons d'oci amb el pretexte que ens fan un favor. Quin fàstic!

Valoració:2menosmas
Per Igualtat?, fa mes de 6 anys

Això no hauria d´estar prohibit només a Ses Salines sinó a tot Mallorca!
Però només es fa efectiu a la Vall d´en March.No hi ha com tenir diners!

Valoració:3menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente