algo de nubes
  • Màx: 18.78°
  • Mín: 13.93°
18°

Podem: «Rajoy continua tractant les nostres Illes com una colònia»

Des de Podem Illes Balears consideren que les declaracions del president d'Espanya Mariano Rajoy en la seva visita a Marivent suposen «un nou exemple del seu menyspreu a la nostra ciutadania i la seva concepció de les Illes com una colònia vacacional».

En aquest sentit han lamentat que Rajoy afirmi que vol que hi hagi més turisme mentre es despreocupa dels problemes que actualment pateixen les Balears i «impedeix una major sobirania pels illencs i illenques en tots els sentits». Des de Podem critiquen la «manca de sensibilitat» del president espanyol durant la visita amb el monarca a Marivent.

D'altra banda han criticat el contrast que hi ha hagut entre la seva preocupació per una suposada «turismofòbia» i «la poca que ha mostrat envers la situació actual que patim de precarietat laboral i social, de saturació turística o d'esgotament de recursos naturals derivats d'aquesta activitat». Amb tot, des de Podem consideren que Rajoy ha tornat a mostrar en aquesta darrera visita la seva «balearfòbia» perquè «no pensa en què la nostra ciutadania millori les seves condicions, sinó en seguir recollint beneficis».

«L'únic que el preocupa a Rajoy és que continuem sent una colònia vacacional, demostrant, un cop més, que ell no és president dels illencs i illenques; és el majordom dels grans hotelers», han finalitzat.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per joan, fa mes de 6 anys

Que esperem a que els nostros politics a demanar un Concert com el del Pais Basc, aixo per comença.
Esta clar que nomes ens volen per recaudar hi ha que voure l'incumpliment de alguns convenis amb l'estat, la reduccio considerable per l'any que ve i el poc interes perque tenguem un REB com deu mana.
Aixo es diu centralisme expoliador.

Valoració:0menosmas
Per escardapenyes, fa mes de 6 anys

Sr. Rajoigañán coneix aquesta data publicada per cualcú del seu "Gobierno del Estado".
Aena 2.016, ha tengut un benefici de 1.164 milions d'€ un 40% que l'any 2.015 que ja havía tengut rècord, i sabent aixó, segueixen xuclant la saba als treballadors firmant conçessions (0 contractes) a empresas com EULEN que paga 900 € per 14 o 16 hores de feina, ¿ on son els inspectors de treball que vigilen aixó ?? perque a la meva empresa, sí que venían a investigar els contractes i les condicions. "España és una gran nación " i una shiiiit.
Saaaalut i república cada cop més aprop.

Valoració:1menosmas
Per Luna Barceló, fa mes de 6 anys

Hauríem de demostrar al Sr. Rajoy que nosaltres juntament amb un altra CA som els que mantenim la seva unitat de España, tota vegada que som els que més doblers els enviem perquè ells i el seu govern facin carreteres innecessàries, aeroports sense viatgers, corredors MadriTerrani, treballar amb les concessions d'amics i familiars... no oblidem que morals n'hi ha moltes entre ella la seva però ètica només n'hi ha una, per tant hauria de tenir en compte que ell no és superior a cap altre governant. Que no vagi donant lliçons i que no parli de les nostres Illes com a la seva colònia. Nosaltres som una CA principal i no mereixem el tracte que ens donen des de l'estat. I que sàpiga que una NACIÓ no he està lligada per decret a l'estat. Que no ens faci demagògia barata i que faci algun curs de ciències polítiques, d'oratòria, d'idiomes i perquè que no de HISTÒRIA. Que per ser president de govern cal ser un poc assenyat i conèixer el terreny que pretén dirigir.
Ja n'hi ha prou de marejar al ciutadans. Faci feina i si no ARRUIX!!!!!

Valoració:5menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente