nubes dispersas
  • Màx: 11.89°
  • Mín: 7.47°
12°

Una trentena de nins en risc d'exclusió, d’excursió a Sóller gràcies a Amiticia

Un total de 36 nens d'entre 3 i 16 anys de diferents nacionalitats, tots de l'associació Amiticia, s'han pujat aquest divendres en el Tren de Sóller. | Amiticia

Un total de 36 nens d'entre 3 i 16 anys de diferents nacionalitats, tots de l'associació Amiticia, s'han pujat aquest divendres en el Tren de Sóller. Es tracta d'alumnes becats per part de l'entitat a causa de la seva situació de risc d'exclusió social.

La responsable de la Unitat de Suport de l'equip, Sonia López, ha destacat que «aquests nins provenen de famílies desestructurades i amb molt pocs recursos, no gaudeixen d'activitats d'oci en el seu moment a dia, així que para ells, pujar al Tren de Sóller és un estímul molt positiu que els omple d'energia», tal com ha assenyalat l'organització.

Viatge en tren 

Gràcies a aquesta sortida amb el Tren de Sóller, els nins han pogut experimentar el viatjar en un tren centenari i conèixer llocs de la Serra de Tramuntana només visibles des del ferrocarril.

L'associació Amiticia és una és una entitat sense ànim de lucre que intenta donar resposta a les necessitats d'oci de les persones amb discapacitat o en risc d'exclusió social, a més de suport a les famílies sense recursos.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.