lluvia ligera
  • Màx: 16.97°
  • Mín: 9.9°

[VÍDEO] Per què no s’han de fer munts de pedres?

El nou curtmetratge de Txell Sabartés i Lalo García ho explica. I és que el vídeo sorgeix d’una preocupació, ja que, com comença el vídeo, «a la natura, la posició de cada pedra és el resultat d’una història de milions d’anys» i «fer caramulls de pedres no és una tradició menorquina». 

És per això que es pretén fer «una reflexió sobre el comportament massiu i el medi ambient, traslladable a tants altres paratges naturals que hauríem de custodiar com tresors». A més està «dedicat a tots, illencs, forasters, peninsulars i estrangers, als que tant els enamoren aquests racons únics».

El vídeo es pot trobar a: vimeo a través de Voodoo Productions o:

Pedra · Català from Voodoo Productions on Vimeo.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Idò sí., fa mes de 6 anys

A Mallorca també n'hi ha que segueixen aquesta absurda moda. A qui se li va ocórrer implantar-la n'hi hauirien de fer un a damunt el cap, de caramull de pedres.

Valoració:0menosmas
Per Txell Sabartés, fa mes de 6 anys

Hola Pere, gràcies pel teu comentari.
Efectivament el missatge és subtil amb l'intenció de fer pensar, sobretot, als que ho fan. Que es sentin retratats sent part d'aquesta pràctica absurda. T'asseguro que ho hem valorat molt i hem arribat a la conclusió que un missatge agressiu, acusatori o d'escarni no és gens pedagògic i, a més, fàcilment pot crear l'efecte contrari, de rebuig.

Valoració:0menosmas
Per Pere, fa mes de 6 anys

Molt bé el vídeo, però el missatge potser és massa subtil...

Valoració:4menosmas
Per ., fa mes de 6 anys

Molt bé. Però aquest video s'hauria de traduïr a tots els idipmes pissibles, degut a que els que fan els caramulls de pedres son visitants de per tot arreu i se creuen que és molt ZEN, quan és una coll0nada destructora.

Valoració:8menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente