algo de nubes
  • Màx: 17.64°
  • Mín: 10.58°
11°

'Estuve en Mallorca y me acordé de ti' de Pau Aulí guanyadora de l'ArtJove de Moda

El dissenyador de moda Pau Aulí, amb la seva col·lecció 'Estuve en Mallorca y me acordé de ti' ha estat el guanyador del primer premi de la passarel·la ArtJove de Moda, el final de la qual ha estat celebrada aquest dijous al pati de la Misericòrdia amb l'exhibició de les deu col·leccions finalistes dels 32 inscrits. El segon premi ha estat per a la col·lecció 'Nord-Oest' d'Elisenda Aguilera.

El jurat ha estat presidit per Philippe Salvà i format per les dissenyadores i professores Clara Catalán i Elena Segura, de la EsdibTania Baides, de la EDIB i Anna Uimonen Nevean Holmes, dissenyadores de la marca Aubergin. El premi està dotat amb 4.000 euros que es divideixen en 1.000 euros a parts iguals per a tots els finalistes en concepte de despeses de producció de la col·lecció; 1.000 euros per a la guanyadora del segon premi i 2.000 per al primer guanyador.

Les col·leccions que desfilaren aquest dijous foren, per ordre, 'Canvas' de Guillem Rodríguez; 'Nord-Oest' d'Elisenda Aguilera; 'Abstracocó' d'Elvira Heras; 'L'illa de l'ànima' d'Eva Maria Nadal; 'Next flap' de Estefi Nogueres; 'Ariel' de Kevin García; 'Underground' de Blanca Darder; 'Cells' de María Paloma Ojea; 'Un coup de mer' de Patricia Perales i 'Vaig estar a Mallorca i em vaig acordar de tu' de Pau Aulí.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.