nubes dispersas
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
18°

Sampol: «Mallorca no té capacitat ni infraestructures ni territori per acollir més centres comercials»

135865

La Federació de la Petita i de la Mitjana Empresa de Mallorca (PIMEM) i la seva associació Comerç de PIMEM lamenta la suspensió parcial de la moratòria de Grans Superfícies Comercials, la qual va ser publicada aquest dijous pel Tribunal Superior de Justícia.

«És impossible no sentir certa ràbia i desesperació en comprovar que el marc normatiu general -aprovat pel Govern central- no està adaptat a la realitat d'un territori limitat com és una illa, prova més que tenen en consideració a les Balears com un territori d'extracció de recursos», exposa Antoni Sampol, Vicepresident primer de PIMEM i al seu torn president de l'associació de Comerç, qui emplaça el Consell de Mallorca «a esgotar totes les vies jurisdiccionals possibles per tal que no s'obrin més centres comercials a Mallorca», perquè «Mallorca ja no té capacitat ni infraestructures ni territori per acollir més centres comercials».

Per a Antoni Sampol l'única solució passa perquè les Balears tenguin més força, més influència i veu única a Madrid; així com que els nostres diputats i senadors «tenguin més consciència balear i que demostrin un mica més de respecte davant nostre territori». Sampol recalca el compromís de PIMEM amb l'economia local, amb el comerç de proximitat, propi de la nostra cultura; comerç que està en seriós perill per la pressió especuladora.

Per concloure, Antoni Sampol emplaça el Consell a tenir més «agilitat a la hora de redactar i aprovar el Pla Director d'Equipaments Comercials, posant l'organització a disposició del Consell per col·laborar en tot el que estimi pertinent».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per *, fa mes de 6 anys

Li sobra sa raó; a Mallorca sobran mes de 300.000 personas. I altras tants cotxos.

Valoració:2menosmas
Per Pere, fa mes de 6 anys

tota la raó............basta basta basta ni podem posar ni una pedra més,,,,,ni una¡ ni una¡¡¡¡¡¡¡ crec que ja és obvi, evident....fer-ho seria ja anar en contra de la nostra illa. No podem crear més infraestructures per immigrants peninsulars i turistes de baix cost. El desdoblament a llucmajor o altres són una errada molt greu.

Valoració:2menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente