muy nuboso
  • Màx: 17.64°
  • Mín: 10.07°
12°

El Govern pretén limitar el nombre de vehicles de lloguer a les Balears el 2018

La Conselleria de Turisme que dirigeix el vicepresident Biel Barceló vol aturar el «descontrol» de cotxes de lloguer que saturen les carreteres de les Illes. Pretén fixar el 2018 un nombre màxim de vehicles que realitzin aquesta activitat des d’abril fins a l’octubre.

Segons Diario de Mallorca, la directora general de Turisme, Pilar Carbonell, critica la nul·la col·laboració de les empreses de lloguer de cotxes. Un decret de regulació turística de l’any 2015 obliga a les empreses del sector a comunicar el nombre de vehicles que tenen en circulació a les Illes.

Tan sols 20 dels 140 rent a car que operen a les Illes aporten la seva informació al registre de Turisme. Segons les dades oficials, la passada setmana circulaven 41.392 vehicles, una xifra que no arriba ni a la meitat real. Un estudi determinarà el nombre de cotxes que poden suportar les Balears.

Una de les formes que estudia el Govern per limitar el nombre de vehicles de lloguer a les Illes és la implantació d’una taxa o d’un impost.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Jaume, fa mes de 6 anys

Si ja ho sabien, que passaria això, per què no han fet res????

Valoració:1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente