algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 11°
20°

El GOB exigeix un sistema de finançament «estable» per al Centre de Recuperació de Menorca

El GOB ha exigit aquest dijous que s'estableixi un sistema de finançament «estable» per al Centre de Recuperació de Fauna Silvestre de Menorca en un moment en què, segons han especificat, està a punt de finalitzar la contractació amb el Govern «sense que estigui clar el futur del funcionament de les instal·lacions».

L'organització ecologista ha recordat que el Centre de Recuperació de Fauna Silvestre funciona de manera ininterrompuda en el seu actual emplaçament en les Pedreres de s'Hostal de Ciutadella des de l'any 1998.

«Consideram que el volum d'animals tractats (més de 18.000) i els resultats obtenguts ens avalen per poder consolidar d'una vegada aquest servei, ja que les vies de finançament actuals són precàries en dependre de contractacions i convenis temporals amb diferents administracions i, sobretot, amb el Consorci per a la Recuperació de la Fauna de Balears (Cofib)», han assenyalat.

Des del GOB han explicat que la responsabilitat competencial en l'atenció de la fauna silvestre accidentada és del Govern i s'exerceix a través del Cofib, que rep i administra el pressupost. Per això, l'organització reclama que l'adhesió al Cofib del Centre de Recuperació de Menorca ajudaria al compliment dels seus objectius i donaria estabilitat al servei de recuperació de fauna silvestre.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.