algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 12°
13°

El projecte 'Bitácora' arriba a les Balears per conèixer i investigar la fauna i la flora

135345

El projecte 'Bitácora' ha arribat a les Balears per conèixer i investigar la fauna i la flora autòctones. Entre els dies 14 i 22 de juliol, GSD Cooperativa ha posat en marxa la tercera edició d'aquesta expedició marítima que, amb deu alumnes i dos professors dels seus centres educatius, salparà des del port de Borriana rumb a les Illes Columbretes, Dragonera, Cabrera i Eivissa.

Així, aquest dilluns hi seran tot el dia a la Dragonera i demà dimarts partiran cap a Cabrera fins al dia 19, quan partiran cap a Eivissa, on es quedaran fins al 21, data en la qual salparan rumb al port de Borriana, a Castelló, per culminar el seu viatge a l'Oceanogràfic de València, segons informa GSD Cooperativa en un comunicat.

La travessia, que té com a objectiu transmetre als adolescents els valors ambientals, culturals i històrics del Mare Nostrum, finalitzarà a València, on la tripulació visitarà l'Oceanogràfic i demostrarà els coneixements adquirits durant el trajecte.

Deu alumnes i dos professors seleccionats entre els diversos centres que la Cooperativa Gredos San Diego té a Madrid han posat rumb a la costa mediterrània per participar en aquesta expedició lúdic-educativa que cerca que els estudiants de Batxillerat i Cicles Formatius s'acostin a la cultura marina a través del contacte directe amb la natura.

Durant set dies es convertiran en mariners i solcaran les aigües de la Mediterrània occidental entre el País Valencià i les Balears, per tal de fomentar el coneixement de la mar i la seva conservació, potenciar l'ús de les eines marines, a més d'impulsar l'autonomia personal, el cooperativisme i el treball en equip.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Marineros castellanos, fa mes de 6 anys

Ja tenim organismes públics i grups i associacions que coneixen de sobra el nostre Mediterrani i saben quins son els problemes i les necessitats del nostre mar. No end fa cap falta, que uns col.legials "senyorets" de Castella, que tenen la mar ben enfora, ara venguin a investigar i a dir-nos el que hem de fer amb el nostre mar. Si venen amb esperit d'aprendre i amb humilitat, serem a la seva disposició, però per ensenyar-nos a noltros, i probablement contaminar un poc més, no fan cap falta.

Valoració:1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente