algo de nubes
  • Màx: 18.04°
  • Mín: 13.97°
17°

Cort posa en marxa activitats a les platges de Palma per a prevenir els ofegaments

Diversos monitors explicaran aquest divendres a Can Pere Antoni i el dissabte a Ciutat Jardí les tècniques necessàries per prevenir ofegaments en entorns aquàtics i com actuar davant una situació d'emergència.

Aquesta activitat es fa en col·laboració amb la Fundació Mapfre després que la ciutat fos guardonada, l'any passat, amb la Distinció temàtica en salvament i socorrisme per part d'Adeac Bandera Blava.

Segons ha explicat l'Ajuntament de Palma en un comunicat, l'objectiu és traslladar a la societat les principals pautes de prevenció per evitar accidents en l'entorn aquàtic. Aquesta formació és impartida per monitors especialitzats socorristes, a través de tallers gratuïts dirigits a nins i adults.

El dissabte l'activitat es realitzarà a la platja de Ciutat Jardí, a partir de les 10.00 hores i fins a les 19.00 hores. En els darrers 10 anys, prop de 4.800 persones han perdut la vida en tot Espanya per un ofegament, una xifra que s'ha reduït en els últims 5 anys en un 12 per cent. Del total, 1.800 persones van perdre la vida en piscines i espais naturals. Els ofegaments afecten principalment a les persones majors de 60 anys (un 40 per cent) i en menor mesura als més joves (8,5 per cent).

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.