algo de nubes
  • Màx: 20.27°
  • Mín: 13.54°
18°

Una passa més per a la recuperació definitiva del Consell de Joventut

El Consell de Joventut de les Illes Balears (CJIB) s'ha reunit aquest dissabte i ha aprovat el reglament de funcionament intern, una passa més cap al procés de recuperació definitiva d'aquest òrgan de participació juvenil tancat el 2012 per decret llei.

Entre d'altres, el document aprovat regula la forma d'elecció de la presidència i de la resta de persones que conformaran la Comissió Permanent. Açò permetrà convocar eleccions per escollir la presidència i resta de representació de l'òrgan de govern del CJIB, segons ha explicat el Govern.

El reglament de funcionament intern, que una vegada aprovat s'ha de publicar en el Butlletí Oficial de les Illes Balears (BOIB), consta de 46 articles, distribuïts en sis capítols, en els quals s'aborden, també, aspectes específics relatius a l'organització del CJIB, el seu règim jurídic o els drets i deures dels seus membres.

Cal recordar que a finals de l'any passat va quedar constituït el nou CJIB, després de quatre anys sense un òrgan d'interlocució específic, amb l'objectiu prioritari de ser la veu dels més de 210.000 joves d'entre 14 i 30 anys que resideixen a les Illes.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.