algo de nubes
  • Màx: 18.8°
  • Mín: 13.93°
18°

El Manifest de Sineu reprova la proposta d'Alberto Jarabo d'entrar al Govern

El col·lectiu de militants de Podem integrat en el 'Manifest de Sineu' han criticat la nova proposta de secretari general Alberto Jarabo, d'entrar a formar part de l'executiu. El 'Manifest de Sineu' acusa Jarabo de «recórrer a la improvisació», a més «en el pitjor moment possible», ja que el partit està en ple procés de renovació de càrrecs interns. El col·lectiu creu que en aquests moments «no convé obrir un debat addicional que requereix un ampli debat intern» i que la situació de Jarabo «és feble per realitzar una proposta de tal calat», a més que l'actual secretari general no aspira a la reelecció.

«Es podria dir que es tracta d'un secretari general en funcions i, per tant, no s'entén la insistència de plantejar aquesta possibilitat en l'equador de la legislatura i tenint tants fronts oberts en l'àmbit intern», han apuntat aquests militants. A més, el 'Manifest' considera que les possibilitats d'acords amb partits com el PSOE en l'àmbit nacional «tampoc poden servir com a excusa, ja que no són extrapolables» les a Balears «on les forces polítiques progressistes sí que governen amb el suport parlamentari de Podem».

Finalment, el col·lectiu considera que els objectius i recursos del partit
«han d'estar concentrats a enfortir la seva posició política de cara a les eleccions autonòmiques i municipals del 2019», a «construir veritables llaços d'unitat i fraternitat» entre els militants, i «afermar l'activitat parlamentària i el rol d'actor fiscalitzador de l'activitat executiva del Govern».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.