algo de nubes
  • Màx: 20.27°
  • Mín: 13.54°
17°

Identificat l'helicòpter que aterrà sobre l'àrea protegida de l'Illot del Toro

El Govern ja ha identificat la matrícula i l'empresa de l'helicòpter que apareix en un vídeo transportant a un banyista a l'espai protegit de l'Illot del Toro i ha avançat que prendrà mesures. Així ho ha informat la Conselleria de Medi ambient, Agricultura i Pesca, que ha rebut la denúncia de l'entitat ecologista Terraferida.

Precisament, durant un acte aquest dilluns el conseller de Medi ambient, Vicenç Vidal, ha agraït públicament la col·laboració ciutadana per denunciar aquest tipus de situacions. Des de la Conselleria han assegurat que
a partir de la informació proporcionada, els agents de Medi ambient estendran acta i prendran mesures sobre aquest tema. Hauran d'avaluar les possibles sancions que pugui comportar el comportament de l'empresa de l'helicòpter que apareix en el vídeo.

«Capbussó» en helicòpter

En les imatges, es veu a un banyista volar en helicòpter fins a l'espai protegit de l'Illot del Toro on després de
llançar-se a la mar és recollit de nou per l'aeronau. El vídeo va ser pres el diumenge al voltant de les 17.30 hores. L'home es llança al mar, torna cap a la terra i una vegada a l'illot, és recollit de nou per l'helicòpter, que arriba a aterrar sobre la superfície protegida.

Des de 
Terraferida han recordat que l'Illot del Toro és un espai catalogat com a Lloc d'Importància Comunitària (LIC) i Zona d'especial protecció per a les aus (ZEPA).

Concretament, l'illot forma part de la protecció de Cap de Cala Figuera, la qualitat de la qual i importància del lloc es deu a la presència de sis hàbitats inclosos en l'Annex I de la Directiva 92/43/CEE, que atorga una gran importància ornitològica al lloc.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Porca Misèria, fa mes de 6 anys

Quin oi!
Ara ja hi haurà massificació aèria!
Sioel Govern no fa res, ens haurem de mobilitzar els civils!

Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente