algo de nubes
  • Màx: 24°
  • Mín: 15°
14°

Gijón: «Mai no he consumit drogues ni serveis de prostitució i no tenc cap intenció de dimitir»

El diputat del PP i regidor de l'Ajuntament de Palma, Álvaro Gijón.

El diputat del PP i regidor de l'Ajuntament de Palma Álvaro Gijón ha negat «absolutament i rotundament» les declaracions que ha abocat sobre ell una testimoni del cas Cursach i ha sentenciat: «Mai en la meva vida he consumit serveis de prostitució, ni he consumit cap tipus de droga».

En declaracions en els passadissos del Parlament, el diputat del PP ha dit que «no coneix ni ha parlat mai amb Cursach» i ha reiterat que «no té la més mínima intenció de dimitir» dels càrrecs públics que ocupa malgrat admetre que tot aquest procés li està resultat «extremadament dur en el sentit personal, familiar i també, evidentment, professional».

«Patesc una profunda indefensió, però estic absolutament tranquil, amb la consciència neta, perquè res del que s'ha dit és cert, de manera que no he comès cap il·legalitat», ha afirmat el diputat. Gijón ha reiterat que no coneix ni a l'empresari Bartomeu Cursach ni a Miguel Pascual. «No els he vist en la meva vida, no hem compartit res junts, no hem parlat mai i, per tant, no he estat mai en cap finca com diu la testimoni ni a cap festa», ha assegurat. «Mai en la meva vida he consumit serveis de prostitució i, per tant, no he pogut estar mai en una casa al carrer Lluís Martí ni al carrer Gènova, o, segons diu la testimoni, s'oferien serveis de prostitució», ha detallat en declaracions als periodistes.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per escardapenyes, fa mes de 6 anys

Ja tenim un altre Rodrigo de Santos, católic apostólic i PPero, aquest sr. anava amb en Rodríguez a fer cataquessis a les pobres dones descarriadas, lloable i moral acció.
Partim i enfora d'aquesta gent.

Valoració:1menosmas
Per Ja ho val, fa mes de 6 anys

:-D :-D:-D

Valoració:3menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente