algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 12°
13°

Quatre sindicats defensen que el Govern «no ha mentit» sobre la convocatòria d'oposicions

El Govern d'Armengol ha anunciat la convocatòria d'oposicions en l'àmbit educatiu i de la salut, entre d'altres.

Els sindicats UGT, CSIF, Satse i Simebal han assegurat aquest dimarts que el Govern no ha mentit sobre la convocatòria de l'oferta pública d'ocupació a les Balears per un total de 7.750 places entre 2017 i 2020.

Així ho han expressat en un comunicat conjunt arran de la nota de premsa de l'STEI que qualificava l'anunci de «despropòsit comunicatiu».

«Rebutjam qualsevol acusació sobre la manca de veracitat de les informacions difoses en relació a la convocatòria d'una oferta pública d'ocupació», han apuntat.

Segons han indicat, la Mesa General d'aquest dilluns es va constituir «de manera legal i legítima», amb la presència de la presidenta del Govern, Francina Armengol, el vicepresident Biel Barceló i els consellers de les àrees d'Hisenda i Administracions Públiques, Salut, i educació i Universitat, Catalina Cladera, Patricia Gómez i Martí March, respectivament, a més de diversos càrrecs de les conselleries i representants de sindicats.

En el comunicat conjunt, UGT, CSIF, Satse i Simebal apunten que els membres del sindicat STEI «varen decidir no assistir-hi».

A més, han explicat que prèviament a la celebració d'aquesta Mesa es va fer una reunió preparatòria a la seu de la Direcció General de Funció Pública, presidida pel director general de funció pública Pedro Jiménez, a la qual varen assistir membres de les sis formacions sindicals que integren la Mesa General. «Aquesta sessió va servir per oferir informació sobre l'abast i el contingut» de la Mesa de dilluns i «es varen atendre totes les demandes d'informació al respecte».

Per això, els quatre sindicats signants del comunicat han assenyalat que la informació, les dades i les iniciatives tractades en el transcurs de la reunió de la Taula d'aquest dilluns «es corresponen amb els que ja es van oferir» a la reunió preparatòria «a tots els representants» de les forces sindicals i amb els missatges traslladats a l'opinió pública pel Govern.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.