muy nuboso
  • Màx: 17.64°
  • Mín: 8.69°
13°

Vidal: «La impugnació del Govern espanyol a la Llei AIA és una mesura recentralitzadora»

El conseller de Medi ambient, Agricultura i Pesca, Vicenç Vidal.

El conseller de Medi ambient, Agricultura i Pesca, Vicenç Vidal, s'ha mostrat aquest dilluns «molt crític» davant la impugnació del Govern espanyol a quatre articles de la Llei d'Avaluació d'Impacte Ambiental de les Balears perquè, segons ha lamentat el conseller Vicenç Vidal és una mesura «burocratitzadora» i «recentralitzadora».

En roda de premsa, Vidal ha censurat que defensarà les tesis de les Balears per la «via jurídica» i que intentarà «influenciar» en la modificació de la llei espanyola sobre medi ambient que s'està tramitant actualment. «Presentarem esmenes perquè es reculli la nostra postura», ha expressat el conseller que també ha manifestat estar «molest per la falta de transparència en el desenvolupament de la llei».

Vidal, que ha comparegut al costat del president de la Comissió de Medi ambient de les Balears, Antoni Alorda, qui ha criticat que les mesures preses a Madrid i que afecten les Illes Balears «no són consultades» i ha alertat que, a més «podria afectar a les autoritzacions de costes» o tots els ajuntaments que «no tenguin catàleg de Patrimoni». Per la seva banda, el Director General d'Espais Naturals, Miquel Mir ha manifestat la seva preocupació per la impugnació de l'Estat espanyol a la Llei d'Avaluació Ambiental que suposarà la «pèrdua de control de la Conselleria de Medi Ambient».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.