algo de nubes
  • Màx: 19.01°
  • Mín: 9.02°
18°

Formentera, guardonada amb el premi Millor Projecte Ecològic 2017 per 'Save Posidònia Project'

MANU SANFÃLIX /CSIC

Formentera i les seves iniciatives de turisme sostenible han estat guardonades en els Premis Condé Nast Traveler com a Millor Projecte Ecològic 2017, en un esdeveniment celebrat a l'Hotel Ritz de Madrid.

Aquesta mateixa setmana el Consell de Formentera ha presentat a Madrid la iniciativa 'Save Posidònia Project', amb la qual es pretén conscienciar sobre la importància de protegir aquest organisme viu, el més longeu de la Terra.

'Save Posidònia Project' té com a objectiu promoure la protecció d'aquesta planta, així com apadrinar més de 70.000 hectàrees de posidònia, la presència en el fons marí garanteix l'oxigenació, transparència i qualitat de les aigües cristal·lines de l'illa.

Els responsables turístics de Formentera han destacat la necessitat de contribuir a la protecció d'aquest organisme viu que es troba contínuament amenaçat per l'ancoratge d'embarcacions, la contaminació, els abocaments d'aigües de sentina o l'extracció de sorres i dragatges.

Des de la posada en marxa del projecte, en el qual s'ofereix la possibilitat d'apadrinar el metre quadrat de posidònia des d'un euro, ja s'ha contribuït a la protecció de més de 12.000 metres quadrats. De fet, la setmana passada la naviliera Trasmapi, que opera entre les illes d'Eivissa i Formentera, va realitzar una donació de 10.000 euros destinada a aquest fi.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.