nubes dispersas
  • Màx: 19.36°
  • Mín: 12.82°
17°

Les I Jornades de Circ de les Balears reuneixen per primera vegada una trentena de professionals del circ de les quatre illes

sdr

CIRCAIRE 2017 acull enguany les I Jornades de Circ de les Illes Balears, que tenen lloc el 3 i 4 de maig a l'Alberg de la Victòria a Alcúdia. Dos dies durant els quals es reuniran una trentena d'artistes professionals del circ, de gairebé la totalitat de les companyies provinents de les diferents illes.

Serà una primera trobada que servirà d'impuls a la formació i creació de vincles entre els artistes d'aquesta disciplina en expansió. De fet, durant les Jornades es constituirà l'Associació de Professionals de Circ de les Illes Balears, que s'integrarà dins la Federació Estatal d'Associacions Profesionals de Circ (FEAPC).

Així, CIRCAIRE, a través de la celebració d'aquestes jornades prèvies —realitzades amb el suport de l'Institut de la Llengua i la Cultura de les Illes Baleares (ILLENC)— contribuiran a la dignificació del circ, un llenguatge divers que es troba en una temporada d’expansió sense precedents. Consisteixen en la impartició de tallers (sobre gestió, xarxes socials i distribució), espais d’intercanvi i una assemblea autonòmica per a la creació de l’Associació de Circ de les Illes Balears.

A les jornades hi participen Carmen Buelohá (gestió de xarxes socials), Cristina Mateu (gestió cultural), Mike Ribalta (distribució i responsable de l’area de professionals de Fira Tàrrega) i Gonzalo Andino (President de la Federació Estatal de Circ i director del Festival Circada).

CIRCAIRE 2017 - II Mostra de Circ d'Alcúdia està organitzat per l'Ajuntament d'Alcúdia i Res de Res i En Blanc, i compta amb la codirecció artística i col·laboració del Circ Bover i el patrocini de l'Agència de Turisme de les Illes Balears. Tendrà lloc del 5 al 7 de maig, i reunirà una trentena de propostes escèniques i activitats de circ per a tota la família. Clicau aquí per veure el programa.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.