nubes dispersas
  • Màx: 17.64°
  • Mín: 10.39°
10°

Educació treu a licitació les obres de millora del CEPA s'Arenal amb caràcter d'urgència

Europa Press

La Conselleria d'Educació i Universitat ha tret a licitació al BOIB una nova obra de millora de les infraestructures educatives de les Balears que consisteix en la reforma del CEPA s'Arenal de Palma per 488.360 euros.

Segons ha informat la Conselleria en un comunicat, aquest projecte surt publicat al BOIB de dissabte passat i és un dels inclosos en el Programa Operatiu Feder / FSE 2014-2020 de les Balears, que seran cofinançats pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (Feder). El projecte previst per al CEPA s'Arenal surt amb caràcter d'urgència i preveu unes actuacions que permetran la millora general del centre i la retirada de tres aules modulars. L'obra surt a licitació per 488.360 euros i el termini d'execució és de 4,5 mesos.

L'obra s'executarà durant els mesos d'estiu i consisteix en la reforma de la coberta per solucionar els problemes d'aluminosi, la remodelació dels banys, la renovació de la instal·lació elèctrica i contra incendis de l'edifici, per a la seva adaptació a la normativa vigent, i la millora de la climatització. Aquesta última actuació junt a la de instal·lació elèctrica suposarà la millora de l'eficiència energètica de l'edifici, indica el Govern, que recorda que, un pic que s'ha publicat en el BOIB, totes les empreses interessades poden presentar-se al procés de licitació.

PROJECTES DE MILLORA PER MÉS DE 7'2 MILIONS D'EUROS

La Conselleria ha recordat que aquesta és la sisena obra de millora de centres educatius de les Balears que surt licitada al BOIB en l'última setmana. El passat 25 de maig es van publicar 4 licitacions d'obres que sumen més de 575.000 euros, concretament els projectes de reforma de banys, vestuaris i paviments dels CEIP Establiments i CEIP Santa Isabel a Palma, del CEIP Es Puig de Lloseta i del CEIP Puig d'en Valls a Santa Eulària des Riu a Eivissa.

Així mateix el passat dia 27 de maig va sortir a licitació el projecte per al nou IES de Santa Maria pressupostat en més de 6'2 milions d'euros. Juntament amb l'obra del CEPA s'Arenal tots aquests projectes arriben a més de 7'2 milions d'euros. Aquestes actuacions són algunes de les obres previstes en el Pla d'Infraestructures Educatives 2016-2023 per a totes les Illes per respondre de manera ordenada i objectiva a les necessitats estructurals que presenten els centres educatius de les Balears.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.