nubes dispersas
  • Màx: 10.46°
  • Mín: 7.47°
10°

Les Balears han acollit 109 persones refugiades des de 2016

La consellera de Serveis Socials i Cooperació, Fina Santiago, ha explicat que des de l'any passat s'han rebut 109 refugiats a les Balears, dels quals 66 són del conflicte a Síria.

Santiago, en resposta a la diputada de Podem Marta Maicas, qui li ha preguntat si s'està realitzant correctament el procés d'acollida i integració dels refugiats, ha explicat que la competència és de l'Estat espanyol encara que des de l'Executiu s'han dut a terme diferents accions.

«Es va adaptar l'alberg, es va signar un conveni amb Ibavi per a habitatges i s'estan pagant les classes de castellà per a facilitar la integració», ha enumerat la consellera a manera d'exemplificar el que s'està fent des del Govern.

Així mateix, ha indicat que «als menors se'ls ha escolaritzat de manera immediata, se'ls ha donat targeta sanitària a tots i quatre persones han aconseguit un contracte superior a nou mesos».

La consellera ha assegurat que «tot és millorable» tot i que ha destacat que dins les seves competències estan fent tot el possible.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per stop refugiats, fa mes de 6 anys

esper que ja no acolliran més i els que hi han vengut els tornen cap a casa

Valoració:-2menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente