algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 14°
14°

Selva i Búger s'adhereixen a l'Agència de Defensa del Territori

Els ajuntaments de Búger i Selva s'han adherit aquest divendres a l'Agència de Defensa del Territori de Mallorca (ADT) i ja són 15 els municipis membres.

Així ho ha anunciat el Consell de Mallorca en una nota de premsa en la qual indica que la consellera de Territori i Infraestructures, Mercedes Garrido, i el gerent de l'ADT, Tomeu Tugores, han signat el conveni d'adhesió.

També han participat la batlessa de Búger, Linius Siquier; el batle de Selva, Joan Sastre, i la regidora d'Urbanisme de l'Ajuntament de Selva, Joana Maria Coll.

Per al Consell, "l'impuls donat a l'Agència es demostra amb el nombre de municipis adherits, ja que la quantitat s'ha duplicat des de l'inici de legislatura".

L'Agència de Defensa del Territori es va fundar el 2009. Els primers municipis que es van afegir varen ser Campanet, Puigpunyent i Valldemossa. El 2010 es van adherir Algaida, Marratxí, Son Servera i Montuïri.

Fins al 2015 no hi va haver cap adhesió i al desembre d'aquest any es varen sumar Artà i Felanitx. 2016 va ser l'any amb més adhesions, amb Mancor de la Vall, Alaró, Bunyola, Santa Maria del Camí i Sóller. A part dels dos ajuntaments que se sumen aquest divendres, s'incorporarà pròximament Llubí, ja que l'acord de ple municipal es va aprovar fa unes setmanes.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Bla bla, fa mes de 7 anys

Els pobles que no tenen merder urbanístic,
són els altres que s'han d'obligar per llei.

Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente