algo de nubes
  • Màx: 18.93°
  • Mín: 9.02°
18°

El Grup en Solidaritat amb Valtonyc UIB denuncia «joc brut» per part del Consell de Direcció de la UIB

Després que el sindicat estudiantil vinculat a les Noves Generacions del PP exigira al rector de la UIB que prengués mesures per evitar l'acte de caràcter informatiu de dia 6 d'abril, el Consell de Direcció de la UIB ha comunicat aquest dimarts:

El Consell de Direcció, reunit el dia d’avui i en relació amb l’anunciat acte en solidaritat amb Valtonyc promogut pel Sindicat d’Estudiants dels Països Catalans, fa constar:

  • Que en cap cas aquest acte no es fa en nom de la comunitat universitària, sinó per iniciativa d’un grup d’estudiants, iniciativa que no es pren amb el suport del Consell d’Estudiants.
  • Que la UIB és respectuosa amb la llibertat d’expressió, i que és imprescindible evitar qualsevol manifestació que pugui ser ofensiva per a persones o institucions. En cap cas no es pot permetre que la imatge de la UIB en resulti afectada negativament.
  • Que des del Consell de Direcció de la UIB s’ha comunicat als promotors que, si es duu a terme l’acte esmentat, cal que es faci a l’exterior dels edificis acadèmics, a l’espai conegut com a propileu. 

Per part del 'Grup en Solidaritat amb Valtonyc UIB', format per estudiants a títol personal i promotor de l'acte de dia 6 d'abril al Campus de la UIB, han fet arribar al Vicerectorat d'Alumnes, Titulats i Ocupabilitat les següents consideracions:

1) Lamentam profundament els canvis sobtats de posicionament del Vicerectorat, que en un primer moment va autoritzar l'acte, després va aconsellar el canvi de lloc i finalment, dos dies abans de l'acte, ha imposat aquest canvi de lloc.

2) Ens desvinculam fermament del succeït a l'IES Santa Margalida, però assenyalam l'evidència que els canvis de posicionament del Vicerectorat han esdevingut a partir d'aquest succés i el posterior expedient d'investigació encarregat per Martí March, l'actual conseller d'educació.

3) Denunciam la investigació i persecució del professorat de l'IES Santa Margalida, així com el joc brut que ens fa el Consell de Direcció de la UIB pressuposant "qualsevol manifestació que pugui ser ofensiva per a persones o institucions" al seu comunicat publicat ahir dimarts 4 d'abril i sobretot imposant-nos dos dies abans el canvi de lloc de l'acte amb el perjudici que suposa per a tota l'organització.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Rafel, fa mes de 7 anys

Normal.

Valoració:0menosmas
Per Gintonic, fa mes de 7 anys

Nomes faltan es castellers de mallorca catalana

Valoració:10menosmas
Per I doncs, fa mes de 7 anys

El PP ha fet presió a travers de les Nuevas Generaciones. Esperem que si va a la UIB cualque pepero que hagi estat involucrat en un dels molts cassos seus de corrupció, també el vetin.

Valoració:3menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente