algo de nubes
  • Màx: 20.06°
  • Mín: 12.82°
20°

Els ajuntaments reclamen al Govern espanyol 8,6 milions d'euros en ajudes per les inundacions

La Federació d’Entitats Locals (FELIB) ha coordinat la trobada entre als ajuntaments afectats per les fortes pluges i inundacions del passat mes de gener i la Delegació de Govern per tal de reclamar ajudes econòmiques per valor de 8 milions 645 mil euros al Govern espanyol.

El president de la FELIB i batle de Sencelles, Joan Carles Verd, acompanyat de la secretària general, Neus Serra, i els batles de Felanitx, Montuïri, Algaida, Sineu, Campos, Porreres i sa Pobla s’han trobat amb la Delegada de Govern, Maria Salom i el secretari general, Evelio Antich.

Tot i reconèixer la voluntat del Govern espanyol de fer les ajudes efectives ja que hi haurà una partida específica dins els pressuposts generals de l’Estat que s’aproven aquest divendres en el Consell de Ministres, la preocupació principal dels batles és com poden ara avançar el pagament dels desperfectes. «Hi ha camins que s’han d’arreglar perquè hi circulin els veïnats i els batles no saben massa bé amb quins fons pagar-los perquè no ho poden fer a través del Pla d’Obres i Serveis», explica el president Joan Carles Verd.

Segons han explicat el Govern té la prioritat d’arreglar les zones costaneres per preparar la temporada turística i també té pendent de tractar amb particulars, als qui han de fer unes 500 valoracions. 

 

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.