muy nuboso
  • Màx: 17.23°
  • Mín: 11.35°
17°

Valtonyc: «És aberrant que notifiquin d'urgència per a només donar-me la sentència»

El raper mallorquí Josep Valtonyc, condemnat per l'Audiència Nacional espanyola a 3 anys i mig de presó, per suposades injúries a la corona espanyola i enaltiment del terrorisme, ha informat aquest dijous que el mateix aparell judicial l'ha citat aquest mateix divendres als jutjats d'Inca.

En el moment de la citació ni el raper ni el seu advocat coneixien el motiu i açò va dur a pensar que podria tractar-se d'aplicació de mesures cautelars demanades per Jorge Campos.

Valtonyc ha acudit aquest divendres als jutjats d'Inca enmig de gran expectació per part dels mitjans de comunicació i només ha hagut de recollir la notificació de la sentència de l'Audiència Nacional espanyola que el condemna a 3 anys i mig de presó.

En sortir dels jutjats, el raper ha manifestat que aquesta citació es tracta d'un 'mecanisme de la por' i titlla d'aberrant que la justícia utilitzi les notificacions d'urgència per a només donar-li la sentència.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Guiem, fa mes de 7 anys

An aquest allot li ha canviat sa expresió de sa cara el veig com a mes trist

Valoració:0menosmas
Per remigio III, fa mes de 7 anys

Això i sols això: mecanisme de la por. Sobre la corona: Ningú ha injuriat corona alguna més que qui tenia el deure de protegir-la i honrar-la. "A tal señor tal honor. Diu la dita castellana". Sembla una caricatura d'aquell rei que va penjar la seua gorra en un pal al centre de la plaça i obligava als seus súbdits a descobrir-se davant d'ell.
En enaltiment del terrorisme? Això li va més al govern mafiós que ens sotmet i ens amenaça diàriament. Aquí una mostra del seu tarannà.El camí és el català. No ens deixen altra possibilitat.

Valoració:0menosmas
Per Ara, fa mes de 7 anys

I ara he vist que a aquest digital no surt la notícia del seegales catalanofob i racista, que vol empaperar un funcionari de la CAIB perquè no li va traduir un escrit fet en Català, al Castellà.

Valoració:-1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente