algo de nubes
  • Màx: 20.27°
  • Mín: 13.74°
15°

Mallorca acull aquest cap de setmana el primer Edcamp de les Balears

L’equip del Programa de Gestió de Qualitat i Millora Contínua de la Direcció General de Planificació, Ordenació i Centres de la Conselleria d’Educació i Universitat ha impulsat la celebració del primer Edcamp a les Balears amb l’objectiu d’ensenyar i introduir la metodologia del moviment Edcamp a les illes.

Aquesta iniciativa, que compta amb el suport i la col·laboració de la Fundació Jaume Bofill, afavoreix l’intercanvi i la creació de xarxes i es celebrarà el dissabte 25 de març al CEIP Ponent d’Inca, de les 9 a les 14 hores. Aquesta iniciativa ha estat possible gràcies a la col·laboració i implicació del claustre del CEIP Ponent que ha facilitat notablement les tasques d’organització.

Un Edcamp és una trobada oberta a tothom gratuïta i amb la finalitat de compartir aprenentatges, coneixements, inquietuds i passions sobre l’educació. Es basa en un aprenentatge entre iguals a partir de la conversa i l’intercanvi i sense experts. A més, no hi ha un programa definit per l’organització, ja que són els participants els qui construeixen conjuntament el programa a partir dels temes que són del seu interès.

L'Edcamp Mallorca és el primer que es farà a les Illes Balears. Com a qualsevol Edcamp, és una trobada oberta a tothom i totalment gratuïta, amb la finalitat de compartir coneixements, experiències i aprenentatges relacionats sobre l'educació.

Hi pot participar qualsevol persona interessada en l’educació tant docents, com a pares i mares, estudiants, etc. Simplement es recomana als participants que duguin un dispositiu mòbil. Totes les aules i el CEIP tendran connexió Wifi. Tot i que encara no ha acabat la inscripció es calcula que hi haurà prop de 200 persones participant a la jornada de dissabte.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.