algo de nubes
  • Màx: 18.04°
  • Mín: 14.72°
15°

La FEMP formularà propostes de regulació del lloguer turístic a les administracions

FEMP.

El grup de feina sobre lloguer vacacional de la Comissió de Turisme de la Federació Espanyola de Municipis (FEMP) ha acordat aquest dilluns formular propostes de regulació en les diferents administracions.

L'objectiu d'això és ordenar aquest fenomen que afecta la majoria d'ajuntaments, sobretot turístics, segons ha indicat l'Ajuntament de Palma. La sessió ha congregat aquest matí a la seu de la FEMP de Madrid a 26 representants municipals de tot l'Estat espanyol i membres de la Secretaria d'Estat de Turisme, sota la presidència del batle de Palma, José Hila.

Hila ha assegurat que entén que la realitat del lloguer vacacional «demana regulació, perquè pugui competir en igualtat de condicions amb la resta de l'oferta d'allotjament i s'asseguri la convivència entre veïns i turistes».

En el marc d'aquest grup, ciutats com Madrid, Barcelona, Màlaga, Sant Sebastià, València, Sevilla, Santiago de Compostel·la, León o Palma, comparteixen i analitzen experiències sobre l'evolució de les noves tendències sobre allotjament turístic, especialment en pisos al centre de les grans ciutats.

Per part de l'Ajuntament de Palma també han assistit la regidora de Turisme, Comerç i Treball, Joana Maria Adrover, i el director general d'Urbanisme, Gabriel Horrach.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Jaume, fa mes de 7 anys

I per què no formulen propostes contra la construcció de nous hotels?
Els hotelers han guanyat la batalla de l'opinió pública sobre la massificació.

Valoració:1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente