cielo claro
  • Màx: 22.25°
  • Mín: 13.08°
22°

Jorge Campos (Círculo Balear) torna a la càrrega contra Valtonyc i demanarà mesures cautelars

El president de la Fundación Nacional Círculo Balear (FNCB), Jorge Campos, ha anunciat aquest dijous que demanarà mesures cautelars per al raper mallorquí, Josep Miquel Arenas, Valtonyc, després que la seva defensa hagi anunciat que recorrerà davant del Tribunal Suprem la condemna de tres anys i mig.

Aquestes mesures cautelars podrien suposar la demanda, per part de Jorge Campos, de presó preventiva per a Valtonyc. En declaracions a Europa Press, Campos ha dit que actualment «estan estudiant el contingut de les mateixes» per veure quin «és més efectiva» i que es mantenen «ferms» en les seves pretensions. «La condemna és justa i correcta», ha afegit.

Camps, que en aquest cas és denunciant i acusació particular, ha expressat que el manifestat en les cançons del raper «va més enllà de paraules malsonants, hi ha enaltiment del terrorisme i humiliació a les víctimes». «Són delictes i com a tals comporten unes penes», ha dit.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 4
Siguiente
Per Refrescant la memòria, fa mes de 7 anys

I pensar que el Círculo Balear va tenir com a president a un terrorista de veritat, en Jaime Martorell, que va posar una bomba al repetidor de TV3, que havia sigut pagat per la Obra Cultural Balear i pels seus socis, afortunadament, amb la sort de que no hi havia ningú a prop perquè l'haguera matat. Però ara, a aquest mateix Círculo Balear, tenen la barra de dedicar-se a pintar actes terroristes on no hi ha més que art i artistes.
Que tampoc no se li oblidi esmentar això, el misser de
Vltonyc, al jutge.

Valoració:5menosmas
Per Oriol junteras, fa mes de 7 anys

La mujer de Josep Manel Bassols fue nombrada responsable de Transparencia del Govern poco despúes de que archivara una causa contra un diputado de CiU.

No es una broma es Junts por el 3%..

Valoració:-3menosmas
Per XUPA AQUESTA, KORKITO, fa mes de 7 anys

BARÇA 6 - SANT GERMAIN 1
Això és lo que t'emprenya, eh, korkito?
Quina vida més trista, viure per odiar!
Fas pena.

Valoració:4menosmas
Per Oriol junteras, fa mes de 7 anys

Quien es el autor de esta frase con destino el falso y reciente separatas con cuentas en el paraíso.....

La actitud del partido hacia mi es incomprensible (...) veo como se hacen nombramientos en la Generalitat, el Ayuntamiento de Girona, el de Barcelona (...) de personas que no han desarrollado una labor en favor del país tan larga e intensa como la que yo he expuesto”.

Valoració:-4menosmas
Per Oriol junteras, fa mes de 7 anys

El fascismo es la expresión violenta del nazionalismo. Así se las gastan los separatas:
"Cuatro días después de ser nombrada a dedo en 2011, la directora jurídica de la Generalitat (esposa del consejero de Interior) revocó la decisión de acusar a los dirigentes de CDC por el caso Palau"
Convergencia pedía Mas y Mas y Mas dinero y de repente.....una cuenta Mas en un paraíso fiscal. El paraíso soñado por los separatas.....

Valoració:-2menosmas
Per Oriol junteras, fa mes de 7 anys

El cocomocho no da mucho de sí, es un separata de libro.

"Ayer llevé al fútbol al alcalde de Gerona (junto con su esposa y un arquitecto de confianza suya). La lluvia nos respetó y el resultado (del partido y la invitación) fue magnífico. Espero nos ayude a entrar en el Ayuntamiento de Gerona", relató el delegado de Oproler en Cataluña.

Valoració:-3menosmas
Per P.S.Colomar, fa mes de 7 anys

http://www.elespanol.com/cultura/musica/20160909/154234883_0.html
Aquesta gent seurà al benquet dels jutjats?

Valoració:5menosmas
Per Francina Jaume Guardiola, fa mes de 7 anys

Quin personatge! No li fa vergonya de dir que els independentistes són violents. Quan ell l'haurien de tancar i condemnar per incitar l'odi i la violència, sobre la llengua, la cultura i tot allò que fa olor de català.

S'ha demostrat que les vertaderes agressions, són incitades pels fatxes i ultres. Els independentistes utilitzen l'ordinador, les cançons.. ells utilitzen les bastonades.
Qui són els vertaderes violents, senyor Campos?

Valoració:11menosmas
Per T, fa mes de 7 anys

Korque:i Mallorca plena d,ametlers per poder triar el q mes t,agrada.

Valoració:6menosmas
Per A pastar fang!, fa mes de 7 anys

Jorge, Mallorca NO està contigo. Sólo 4 moixos1

Valoració:9menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 4
Siguiente