nubes dispersas
  • Màx: 15.38°
  • Mín: 7.63°

'Circulo Balear' sol·licita la intervenció de l'exèrcit espanyol durant els actes del 31 de Desembre

En un comunicat fet públic el 28 de Desembre, Dia dels Innocents, l'autodenominada 'Fundación Nacional Círculo Balear' ha «animat» als ciutadans a assistir als actes oficials que a partir d'aquest divendres 30 commemoren la Conquesta de Mallorca pel Rei Jaume I, el 1229, en la commemoració coneguda com la 'Festa de l'Estendard'.

Segons Jorge Campos, membre de l'esmentada organització, «que el 31-D se celebri oficialment com a diada de Mallorca no hem de considerar-ho una victòria dels 'pancatalanistes'. Només ho serà si assumim les seves mentides i manipulacions històriques» i ha afegit que «Si som fidels a la història, el 31 de Desembre hauríem de celebrar-lo des d'una perspectiva històrica regional balear, i també nacional, per ser una data important no només per a la història de Mallorca sinó per la de Balears, la de l'antiga Corona d'Aragó, i, per tant, per a la història d'Espanya».

Intervenció de l'exèrcit espanyol

D'altra banda, el Circulo Balear explica que «Fins fa 16 anys, l'exèrcit espanyol també participava en aquesta commemoració», i demana que «ara que la data és oficial, sol·licitarem que les Forces Armades tornin a desfilar recuperant el lloc que els correspon per història i com a institució més volguda i admirada per la majoria del poble balear».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 5
Siguiente
Per Els agrada patir, fa mes de 7 anys

M´encanta veure com aquests espanyols estan rabiosos. Treuen foc pels queixals. Ja no saben què diuen...
Rabiosos i deuen disfrutar... Ho dic per tan masoquistes com són!

Valoració:3menosmas
Per Pau, fa mes de 7 anys

AINA MOLL:,,,El que tindrien d´estar és plena de politics espenyols que son els primers en saltar-se les lleis i la vostre sagrada constitució.A més de ser els més corruptes del mon.

Valoració:4menosmas
Per dic, fa mes de 7 anys

@de cap manera,,,Orellut li va dir l´ase al porc.

Valoració:3menosmas
Per Catalunya insular, fa mes de 7 anys

Fora les forces d'ocupació franco-espanyoles. Fora els feixistes imperials de Catalunya, de Perpinyà a Alacant i de Fraga a Maó.

Valoració:21menosmas
Per de cap manera, fa mes de 7 anys

No es necesario que lo repitas, si bien nunca sobra.

Yo no soy catalán, ni quiero, ni puedo, ni sé. Tampoco soy andaluz, vasco o extremeño. Por ejemplo.

Soy mallorquín, y escribo en este pantallazo en español, para dar por saco a los adoctrinados del catalanismo más hortera, fanático y radical.

Valoració:-3menosmas
Per Que callin, fa mes de 7 anys

Noltros proposarem que el 18 de Juliol, els del Círculo Balear se vestesquin de lagarteranas i caminin cul enrera i en fila índia
Qui els ha donat permís per proposar res, a aquests enemics de Mallorca?

Valoració:19menosmas
Per AINA MOLL, fa mes de 7 anys

Estoy muy de acuerdo con la sr Salom.El que no cumple la ley ha de ser castigado.Como los separatistas se han declarado en rebeldia pues tendremos las carceles llenas de delinquentes separatistas.Que pena de gente parecen una secta que les han hecho un lavado de cerebro por Dios.LA UNIDAD DE ESPAÑA NO ESTA EN PELIGRO A PESAR DE ESTOS CUATRO PELAGATOS.

Valoració:-2menosmas
Per Josep Miquel, fa mes de 7 anys

Sra. Salom, que tal si revisa quins fets son imprescindibles perque es pugui considerar una actuació com a sedició? Es veu que el dia que explicaven el Codi Penal vosté degué fer campana. Be en realitat segurament per com escriu i el nivell intelectual que desprén el seu escrit degué fer campana tot el curs. Cerqui al diccionari que vol dir alçarse, desp´res cerquí púbica i tumultuariament. I no es faci tantes palles mentals, son dolentes per la sdalut

Valoració:14menosmas
Per Arruix!, fa mes de 7 anys

Sempre s'han de ficar on no els demanen, aquests fatxes?

Valoració:17menosmas
Per Tants com són!, fa mes de 7 anys

Que vagin al front ells!
Aviat els hauríem escabetxat, no en tocaria espipellada per hom!

Valoració:13menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 5
Siguiente