algo de nubes
  • Màx: 18.48°
  • Mín: 13.93°
18°

Pep Guardiola serà l'encarregat de llegir el manifest del 31D

121766

L'exfutbolista i actual entrenador del Manchester City, Josep Guardiola, serà la persona que llegeixi el manifest unitari en acabar la manifestació aquest proper dia 30.

La manifestació d'enguany, amb motiu de la Diada de Mallorca, se celebrarà a Palma, el divendres 30 de desembre, a les 18:00. Sortirà del Passeig del Born i enguany, com a novetat, conclourà al parc de les Estacions. El lema serà: 'Per un full de ruta sobiranista'. En acabar la manifestació hi haurà una ballada popular, a càrrec d'Al Mayurqa i un concert de rock amb Pirates Pirats i Xarxa.

Pep Guardiola, actualment a la Premier League passarà el cap d'any a Catalunya i aquest mateix dimecres 28 de desembre ha confirmat que podrà ser a Palma per participar de la convocatòria sobiranista.

Guardiola fou guardonat, el 2011, amb la Medalla d'Honor del Parlament de Catalunya per «èxit aconseguit com a entrenador i per transmetre valors com l'esportivitat, el treball en equip, l'esforç i la superació personal». Membre de l'Assemblea Nacional Catalana i d'Òmnium Cultural, Guardiola s'ha expressat públicament a favor del procés independentista català. A les eleccions al Parlament de Catalunya de 2015, va tancar la llista de la coalició independentista Junts pel Sí per Barcelona.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per AliBay, fa mes de 7 anys

Boinapitecus, que teniu por que igual us convenç?

Valoració:0menosmas
Per Manel, fa mes de 7 anys

A part d'insultar i desqualificar, no teniu cap argument mínimament coherent per escriure el vostre punt de vista totalment respectable d'una manera correcta i sense faltar a les persones que pensen diferent a vostès. Crec que no és demanar massa.

Valoració:11menosmas
Per T, fa mes de 7 anys

Els madrilenyistes,que guaitau per aqui,el Manco podeu agrair al dbalears,el que estalviau amb psiquiatres.

Valoració:22menosmas
Per T, fa mes de 7 anys

Molts d,anys.

Valoració:18menosmas
Per Pancateto, fa mes de 7 anys

Por lo menos este se mantiene solo que a la jeta de su hermana le pusieron los del 3% un sueldo fijo de 7000 euros al mes .Y es que los nazionalistas son muy agradecidos con el dinero de los demás. Menudos sinverguenzas, a este paso no nos va a llegar ni para comprar desodorante para el sobaco....bueno cuando eche el tufillo me haré de la CUP. Je. .Je.

Valoració:-5menosmas
Per Mallorquín, fa mes de 7 anys

Soy guardiolista o sea que puede que hasta me acerque a echar unvistazo.

Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente