nubes dispersas
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
18°

«Cada persona que participi en la manifestació ens acosta una mica més a la Llibertat»

121764

Maria Antònia Font, Agnès Ambrós, Lila Thomàs i Aina Vidal, en nom de la Plataforma 31-D, han estat les encarregades, aquest dimecres, de convocar a la ciutadania de Mallorca a manifestar-se amb el lema 'Per un full de ruta sobiranista'.

Les portaveus han coincidit en valorar molt positivament la decisió del Consell de reconèixer la data del 31 de desembre com la Diada de Mallorca i, també, en la importància que enguany hi hagi molta participació a la mobilització, perquè és la millor manera de reforçar i consolidar la passa endavant del Consell.

La manifestació d'enguany, amb motiu de la Diada de Mallorca, se celebrarà a Palma, el divendres 30 de desembre, a les 18:00. Sortirà del Passeig del Born i enguany, com a novetat, conclourà al parc de les Estacions. El lema serà: 'Per un full de ruta sobiranista'. En acabar la manifestació hi haurà una ballada popular, a càrrec d'Al Mayurqa i un concert de rock amb Pirates Pirats i Xarxa.

La Plataforma 31-D està formada entre d'altres per: MÉS per Mallorca, Esquerra Republicana, Assemblea Sobiranista de Mallorca, STEI, UOB, Fundació Emili Darder, Ateneu Pere Mascaró i Grup Blanquerna.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 3
Siguiente
Per escardapenyes, fa mes de 7 anys

@ Ja desaparegut..........
Estic content del teu comentari, perque a mi me va passar el mateix amb un que havia fet divendres després de tornar de la manifestació, i deia que havia disfrutat de veure tant de jovent alegra i content i clamant en joia el dret de ser qui som i el dret de decidir el camí cap al nostre futur, o sigui la República Catalana de tots els PPCC .
Salut molts d'anys i força per arribar, que cada cop queda menys, fins aviat.

Valoració:0menosmas
Per Josep Miquel, fa mes de 7 anys

Te gracie ni ha que confonen 2625 amb 2526, be cosa del gonellum que no te ni mitja neurona bona

Valoració:7menosmas
Per Alerta que és greu!, fa mes de 7 anys

Avui estan rabiosos. Si vos mossega un fatxa, anau corrent a Son Espases.

Valoració:9menosmas
Per Ja desaparegut.un comentari meu, fa mes de 7 anys

Ara ja esborren el nostres comentaris i deixen els dels feixistes.
Ni un euro de subvenció.

Valoració:5menosmas
Per Maria, fa mes de 7 anys

No sé que volen demostrar, aquests.panforasteristes de la Falangerància, entrant per aquí només per destrossar el diari i molestar-nos. Però el que si que és ben cert que demostren, és que són una colla de colpistes, enemics de la democràcia,.de la pluralitat de pensament, de la educació, de la ètica i del bon gust, que no tan sols a casa seva els adoctrinaren per esclafar rojos, sinó també en la tàctica de l'allanament. Però en el que no reparen, és que amb aquesta actitut, es fan propaganda en contra d'ells mateixos, ens beneits.
A jo una senyora coneguda, que no té res de nacionalista ni desquerrana però que és educada i decent, m'ha comentat més d' un poi, la poca gràcia que li fa veure aquests insults al diari, perquè fan quedar malament a tots els unionistes i a tota la dreta. Millor per noltros, malgrat molestin

Valoració:11menosmas
Per Julia Armengol, fa mes de 7 anys

Vosotros los fascistas pancatalanistas no teneis ningun futuro.Os habeis metido en un camino sin final.Al final acabareis todos en la prision como tiene que ser.El que no cumple la ley que asuma sus consequencias esta claro separatas.VIVA ESPAÑA VIVA EL REY EL ORDEN Y LA LEY

Valoració:-1menosmas
Per barrufet, fa mes de 7 anys

-Buenos dias Joana, como veo que has señalado mi NICK en tu comentario voy a hacer una excepción contigo esta vez hablándote en castellano (es la ventaja de ser bilingüe ; no todo el mundo tiene esta capacidad sabes) .- Verás, tú nos dices ( y en letra mayúscula para resaltarlo más) que somos 4 gatos los que no pensamos como vosotros y yo os digo que "GRAN PUÑADO SON DOS MOSCAS" los que piensan como tú.
-La prueba que lo que digo es cierto es que cada vez estáis más nerviosos , sorprendidos y estupefactos de palpar esta marea independentista que cada vez va a más en las autonomías de habla catalana y esto se nota en vuestros comentarios cada vez más agresivos .
-Para terminarlo de arreglar hace unos días leí en la prensa que en Andalucía ya están surgiendo movimientos muy serios de colectivos que también aspiran a una Andalucía soberana.- Ay, ay, ay, Joana que esto empieza a ponerse serio.- El barco de rejilla a que te refieres al igual que el Titanic empieza a hacer aguas por todas partes, pero tú tranquila ya sabeis que tenéis de vuestro lado la guardia civil y el ejercito que en última instancia hará lo necesario para evitar la sedición, pero como dijo Unamuno en cierta ocasión
"venceréis, pero no convenceréis"

Valoració:4menosmas
Per ges un os, fa mes de 7 anys

Al de las crosteres.-

En la ONU hay únicamente estados, no provincias de estos estados.

Sin embargo las resoluciones 1514 y 1548, hablan de descolonización, como por ejemplo Gibraltar, pero no de romper estados que es lo que tú y los tuyos tratáis de hacer. No des lecciones ni de gratis. Te las pones dónde te quepan.

La resolución 2526, no dice nada de lo que tú largas.

Valoració:0menosmas
Per Pep, fa mes de 7 anys

Lo que no tenemos que hacer caso a los comentarios escritos en mallorquina.Esta es una Comunidad en la que el castellano es la primera lengua y lo demás son dialectos .Hay que documentarse y leer libros.Fuera fascistas pancatalanistas de nuestra tierra España.

Valoració:0menosmas
Per slort, fa mes de 7 anys

La cosa que molesta més els que escriuen en foraster en aquest fòrum, com a "trolls" que són, no és que valorin els seus comentaris en vermell o que opinin en contra d'ells -això els permet de continuar replicant-; sinó que no els facin cas. Per tant, allò que podem fer és no respondre'ls, deixar-los la puntuació en blanc i, molt millor encara, no llegir les seves opinions. D'aquesta manera, la provocació que pretenien no fa efecte.

Valoració:10menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 3
Siguiente