algo de nubes
  • Màx: 17.67°
  • Mín: 8.69°
13°

El PI denuncia que el Govern no reservi «ni un euro» a millores en el Conservatori d'Eivissa

El Pi denuncia que el Govern no reservi «ni un euro» a millores en el Conservatori d'Eivissa. | AMIPA Conservatori

Proposta per les Illes (el PI) ha denunciat aquest dissabte que el Govern no preveu «ni un euro» per al Conservatori de Música d'Eivissa dins del seu Pla d'Infraestructures Educatives presentat aquesta setmana.

Segons han lamentat, en aquest Pla no hi ha cap partida específica per arreglar les deficiències estructurals de l'edifici, que van començar just després de la inauguració de l'immoble, fa només 5 anys, i que s'agreugen diàriament.

El PI ha criticat que es reservin 1,2 milions d'euros per ampliar el Conservatori de Música de Palma; 3,5 milions per al Conservatori i Escola d'Adults de Maó, «però ni un euro per a les deficiències estructurals del d'Eivissa», han dit.

Així mateix, han lamentat que Educació «miri cap a un altre costat i es desentengui, durant tota la legislatura, d'un problema com són les goteres cada vegada més persistents que afecten a l'edifici d'Eivissa».

Problemes estructurals

La formació també ha criticat que en el Pla no hi hagi actuacions previstes per remeiar els problemes estructurals de l'edifici del Conservatori que han denunciat ja professors, alumnes i familiars. El PI ha recordat que fins i tot l'equip directiu ha declarat que la infraestructura inaugurada fa 5 anys «fa pena».

Així, han instat al Govern «a pensar en els usuaris eivissencs» a l'hora de planificar les despeses i inversions i donar una solució ràpida i eficaç abans que s'hagin de lamentar mals majors davant unes deficiències que no corresponen a un mal manteniment, sinó que existeixen des que es va inaugurar i que amb el temps s'aniran incrementant, posant en perill als qui ho utilitzen, començant per les condicions de salubritat.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.